Manichiura de catifea: 14 design-uri pe care le poti purta tot timpul anului

Manichiura de catifea: 14 design-uri pe care le poti purta tot timpul anului
După cum ați observat, catifeaua a devenit unul dintre cele mai dorite materiale în acest an. A pătruns în toate domeniile modei și designului, începând de la leggings și rochii și terminând cu canapele și chiar lămpi. Astăzi dorim să vă vorbim despre o nouă tendință în lumea manichiurii, numită "manichiura de catifea". Această manichiură este inspirată de textura moale și luxoasă a catifelei și se realizează cu ajutorul ojelor semilucioase cu particule metalice, care, în lumină corespunzătoare, creează impresia că pe unghiile dvs. este catifea adevărată.

Spre deosebire de unele tendințe de modă în lumea manichiurii, unghiile de catifea acordă o atenție deosebită senzației de catifelare, creând totodată adevărate opere de artă pe vârfurile degetelor. Deși unii maeștri pot folosi această acoperire unică, de obicei obținută cu ajutorul pulberii sau a ojelor magnetice, pentru a crea manichiuri french impresionante sau desene abstracte, în majoritatea cazurilor, manichiura de catifea constă într-o acoperire monocoloră aplicată perfect, care atrage atenția prin textura sa.

Paleta de culori pentru catifea este variată și include totul, începând de la nuanțe delicate de verde salcie și ametist adânc, și terminând cu șampanie și portocaliu ars călduț.

Pentru a vă ajuta să găsiți nuanța perfectă pentru unghiile dvs., vă propunem să explorați cele mai bune idei pentru unghii cu efect de catifea. Vă puteți inspira din aceste opțiuni și să le împărtășiți cu maestrul dvs. de manichiură.


1. CATIFEA MOV

.





2. CATIFEA BICOLORA

.


Ne place foarte mult manichiura în două culori, în special atunci când este completată cu un strat catifelat.



3. CATIFEA DE MENTA

.




4. VARFURI DE CATIFEA NUDE

.


Elegant și expresiv într-o singură imagine. Pentru a atinge acest stil, se recomandă utilizarea stickerelor pentru realizarea unei manichiuri franțuzești și a gelului „Ochi de pisică” de la Global Fashion.



5. CATIFEA ALBASTRA

.




6. FULGI DE ZAPADA

.


Unghiile catifelate, de obicei, arată elegant în sine, dar acest lucru nu înseamnă că nu puteți adăuga elemente de design în ele. Să analizăm, de exemplu, astfel de opțiuni: Se pare că fulgii de zăpadă delicate și efectul catifelat jucându-se în lumină arată pur și simplu superb în manichiură.



7. CATIFEA CLASICA

.




8. STELE DE CATIFEA

.


Pentru cei care doresc să aducă nuanțe catifelate în manichiura lor detaliată, există și o altă opțiune uimitoare - să folosească pietre prețioase și stele care se potrivesc cu soluția de culoare aleasă. Pentru inspirație, puteți lua în considerare această imagine cu puncte de argint și decorațiuni sub formă de stele.



9. ROZ PAL

.




10. VARFURI DE CATIFEA PE UNGHII IN FORMA DE STILETTO

.


Chiar dacă unghiile de catifea obișnuiesc să creeze senzația de delicatețe și finețe, acest lucru nu înseamnă că nu puteți adăuga un strop de îndrăzneală în nail art-ul dvs. În acest caz, stelele negre sclipitoare se combină perfect cu catifeaua de mentă, creând un design uimitor de frumos pe unghiile dumneavoastră.



11. CATIFEA ARGINTIE

.




12. CATIFEA NUD

.


Căutați o modalitate de a îmbunătăți manichiura dvs. nud preferată? Iată o idee pe care nu veți dori să o ratați.



13. CATIFEA OMBRE

.


O altă opțiune interesantă este combinarea unghiilor catifelate cu o altă tehnică populară de design. Imaginați-vă cât de frumos arată combinația între catifea și efectul ombre pe unghiile dvs. Este imposibil să rezistați acestei nuanțe de violet, care se estompează delicat în altă culoare. Această design cu siguranță va adăuga eleganță și originalitate unghiilor dvs.



14. CATIFEA PALIDA-CENUSIE

.

Sursa: www.byrdie.com
Autor: Rebecca Norris

Magazinul Global Fashion vă oferă produse profesionale pentru îngrijirea și modelarea unghiilor.
Data: 17.05.2022 10:26 Vizualizări: 255