Designul unghiilor in nuante aurii: cele mai bune idei de pe Instagram

Designul unghiilor in nuante aurii: cele mai bune idei de pe Instagram
Aurul a simbolizat întotdeauna luxul și rafinamentul, fie sub formă de bijuterii sau chiar de manichiură. În arta designului de unghii există o infinitate de moduri de a folosi nuanțe aurii: sclipici, folie, efect metalic, finisaj mat, elemente texturate și multe altele. Indiferent dacă preferați manichiuri expresive și strălucitoare sau accente mai discrete pe unghii, Instagram oferă o bogată sursă de inspirație. Pentru a vă ajuta să vă decideți asupra stilului care se potrivește esteticii dvs., am analizat platforma și am selectat pentru dumneavoastră 18 idei uimitoare pentru designul unghiilor aurii pe care le considerăm cele mai bune în ziua de azi.


1. FOLIE DE AUR

.


Nimic nu conferă un aspect atât de elegant finisajului metalic aurit ca și contrastul cu un fundal negru. Suntem pasionați de această combinație elegantă, în special atunci când un desen cu foiță strălucește în fundal.



2. STELE BLANDE

.


Uneori, mici detalii pot adăuga un farmec aparte. Acea mică stea abia vizibilă completează perfect manichiura în nuanțe de valuri de mare.



3. SEMILUNE

.


Aceste mici semilune aurii, decorate cu vopsea colorată, arată cu adevărat foarte unic. (Observați ce lucruri uimitoare am creat?)



4. PRAF DE AUR

.


Plasarea sclipirilor aurii cu stele strălucitoare pe partea superioară, inferioară sau laterală a unghiei este o modalitate perfectă de a adăuga un farmec unic manichiurii tale, fără a o încărca cu strălucire în exces.



5. SCLIPICI PE TOATĂ SUPRAFAȚA

.


Strălucirea este, fără îndoială, o nuanță neutră care se potrivește ușor cu diferite culori și adaugă eleganță și strălucire oricărei ținute.



6. AUR ROZ

.


Ce părere aveți despre o actualizare stilată în manichiura tradițională franceză? Imaginați-vă că în locul vârfurilor albe tradiționale folosiți accente aurii (sau, posibil, aur roz).



7. PECETE DE CEARĂ

.


Inelul texturat cu aur care împodobește unul dintre degete ne aduce aminte de vremuri demult apuse, parcă o veche pecete de ceară.



8. FOLIE AURIE

.


Această manichiură, folosind spațiu negativ, este completată de elemente decorative elegante din foiță de aur care îi împodobesc marginile.



9. LINII DE AUR

.


Uneori, frumusețea stă tocmai în minimalism, chiar și în lumea nail art-ului. În acest manichiură, liniile aurii elegante atrag privirile în mod nobil, dezvăluindu-și frumusețea pe un fundal alb impecabil.



10. PĂIANJEN

.


Asemenea unei pânze subțiri de păianjen, aceste linii drepte diverse se împletesc formând un model fascinant pe un fundal sobru.


11. MODELE GEOMETRICE

.


Linii subțiri și elegante creează modele geometrice perfecte.



12. ART DECO

.


Ce poate fi mai fascinant decât aurul? Mai ales atunci când este combinat cu cifre rafinate în stilul Art Deco. Oferiți unuighiilor dvs. strălucire și lux cu acest manichiură în stilul Glam Art Deco, unde dungi perfect trasate vor crea o imagine absolut fascinantă.


13. MODEL DETALIAT

.


Hai să-l numim "trifoi din aur", sau cum dorești, dar acest model sofisticat realizat cu folie de aur este o modalitate captivantă de a adăuga o eleganță aurie manichiurii tale.


14. ACCENT AURIU CU MAT

.


Un accent simplu de aur subliniază în mod incredibil lacul mat, creând o imagine rafinată.



15. IMPRIMEU LEOPARD

.


Ce poate fi mai impresionant decât unghiile decorate cu imprimeu de leopard? Unghiile aurii, stilizate într-un design elegant de leopard, vor sublinia individualitatea ta unică și vor adăuga o notă de lux la ținuta ta.



16. SMARALD SI AUR

.


Culoarea smarald și aurie aduc în minte imaginea Vrăjitorului din Țara Oz.



17. COMBINARE

.


Utilizarea sclipiciului, foliei și a elementelor decorative cu bază adezivă ajută la crearea unei manichiuri unice și impresionante.


18. MARMUR SI AUR

.


Adăugarea fulgilor de aur la această manichiură marmorată în nuanțe de teal îi conferă o completare perfectă și un element luxuriant.


Sursa : www.byrdie.com
Autor: Erin Celletti

Magazinul Global Fashion vă oferă produse profesionale pentru îngrijirea și modelarea unghiilor.
Data: 03.08.2022 15:21 Vizualizări: 575