Extensii conform formei ochilor

{ $article->title }}

Să analizăm mai detaliat care sunt formele ochilor și care este efectul clădirii va părea mai avantajos într-un anumit caz.


Forma migdala.Dacă sunteți chiar proprietarul unei forme de ochi în formă de migdale, atunci pentru dvs. nu există nicio limită la creativitate și experimentare. Se va potrivi absolut orice efect de acumulare. Deci, puteți alege în siguranță!Unghiurile ochilor lasate.Dacă aveti colturile exterioare ale ochiului lasate, atunci efectul „veverița” vă va părea mai avantajos. Ajută la ridicarea vizuală a colțului ochiului, iar aspectul va fi mai luminos și mai deschis.

Ochi mari.Proprietarilor acestei forme de ochi li se recomandă să poarte genele care sunt cele mai apropiate de efectul natural. Aceasta este fie o extensie clasică a genelor de maximum 0,15 mm, fie un volum dublu cu genele ultra-subțiri. De asemenea, un efect de vulpe este potrivit pentru dvs., care ajută vizual să ajusteze forma ochiului mai aproape de amigdala.

Ochi apropiati.Pentru fetele cu o astfel de formă și o tăietură a ochilor, orice efect este necesar odată cu îngroșarea colțului exterior (vulpi, veverițe). De asemenea, o formă similară a ochilor poate fi corectată cu lungimea genelor drepte.


Ochi adanci.Dacă aveți ochi adânci, atunci ar trebui să-i reglați folosind tehnica „rotunjire”. În acest caz, accentul principal va fi pe partea centrală a ochiului, făcând vizual vederea mai deschisă și mai largă.

Pleoape lasate.Pentru fetele cu pleoape suprapuse sau cu o secțiune asiatică a ochiului, sunt potrivite extensiile de geană L / L +. Acestea sunt genele care au o îndoire mai abruptă decât toată lumea, ceea ce le permite să fie mai vizibile în fața unei pleoape iminente.


Data: 05.07.2019 22:37 Vizualizări: 1858

Нарощування вій

Розкішні вії як у Пенелопи Крус легко можна наростити.

Kit de pornire pentru extensii de gene

вії ,придбати ,купити все для нарощування вій,пінцет для нарощування вій, клей для нарощування вій,вії, майстер з нарощування вій ,майстер-клас, по нарощування вій ,пучкові вії, стрічкові вії ,Global Fashion