Manichiura de catifea: 12 idei trendy pentru toamna

Manichiura de catifea: 12 idei trendy pentru toamna
Desigur, puține tendințe de nail art se pot compara cu manichiura catifelată când vine vorba de crearea accesoriului perfect pentru vremea rece. Oja cu efect de catifea, care devine strălucitor și irezistibil cu ajutorul unui magnet manual, amintește de colțurile calde ale unei camere de zi și de ținutele luxoase ale regilor și reginelor (de unde și numele "manichiura regală"). Paleta de culori de toamnă, inclusiv nuanțele profunde de maro, portocaliu, mov și verde, accentuează doar această atmosferă de lux.

Sunteți pregătiți să adăugați o notă de lux în aspectul dvs.? Faceți clic pe link pentru a vedea cele 12 variante preferate de manichiură catifelată pentru sezonul de toamnă.


01 Axat pe detalii

.


Este posibil să știți că o manichiură cromată arată și mai impresionantă atunci când adăugați o finisare catifelată. Detaliile fermecătoare franțuzești și dublele franțuzești conferă acestei manichiuri o eleganță aparte.


02 Ceva deosebit

.


În acest sezon, cuprul și bronzul vor deveni adevărate vedete în industria unghiilor. Acestea se potrivesc perfect cu cele două tendințe principale ale acestui toamnă: cromul și catifeaua. Aceste nuanțe conferă un farmec aparte unghiilor și le fac o alegere perfectă pentru a crea o imagine stylish de toamnă.


03 Intr-o galaxie foarte indepartata...

.



Ojele sempermanente magnetice pentru unghii vor deveni partenerii tăi de încredere în crearea unei manichiuri unice. Maestrul de unghii East Haas a folosit mai multe nuanțe pentru a oferi unghiilor un aspect profund și multifacetic, îmbogățindu-ți imaginea cu accente neobișnuite.

210 cumpărat
ID: 11599
142 cumpărat
ID: 11602

04 Mai aproape de casa

.



Dacă nu aveți timp pentru aplicarea ojelor semipermanente magnetice (sau preferați să evitați acest procedeu), puteți totuși obține un efect uimitor de manichiură galactică catifelată doar cu o sticlă.


05 Varfuri de zmeura

.


Maestrul artei unghiilor, Alora, a numit cu încredere acest manichiură "o alegere perfectă pentru toamnă" - și cine ar putea să se opună? În această compoziție rafinată, unghiile de bordo se combină cu pricepere cu strălucirea cromului auriu în relief 3D. Cu toate acestea, dacă vă lipsește experiența și răbdarea, crearea unei astfel de opere de artă cu propriile mâini poate fi o sarcină dificilă, iar în acest caz, este mai bine să apelați la un profesionist pentru a da viață acestei idei minunate.

171 cumpărat
ID: 11600

06 Dati-mi putin spatiu

.



Manichiura folosind spațiul negativ, decorată cu vârtejuri de foc tremurătoare pe o bază de lapte, reprezintă o oportunitate minunată de a încerca eleganța catifelată, mai ales dacă apreciați minimalismul și rafinamentul.


07 Viata agitata

.


Transferul manichiurii franceze cu iluzie în lunile reci poate fi realizat în cel mai de toamnă mod prin abilul amestec al nuanțelor de auriu și maro.


08 Asta e adanc

.


Când discutăm despre paleta de culori de toamnă, albastrul acuarelă poate să nu fie prima culoare care îți vine în minte. Cu toate acestea, nuanțele sale bogate pot adăuga un strop plăcut de prospețime printre culorile mai atenuate, cum ar fi mov și verde măsliniu.


09 Confort

.



10 Schimbre de viteze

.


Cu venirea sfârșitului toamnei, începem să căutăm nail art care să ne introducă organic în atmosfera iernii. Această nuanță unică de verde, care amintește de catifea, pare a fi o tranziție lină de la verdele de măsline la auriu, rămânând mereu verde, se potrivește perfect cu venirea vremii reci.

61 cumpărat
ID: 11597

11 Atingerea stilului

.


Negru și maro sunt o combinație clasică, care devine și mai expresivă datorită bazei catifelate de culoare crem-maro cu detalii elegante negre strălucitoare.


12 Lumea stelelor

.


Nuanța argintie, posibil să nu fie imediat asociată cu paleta de culori toamnă (este destul de natural, deoarece este adesea asociată cu basmul iernii), totuși, luând în considerare anumite caracteristici ale acestei culori, puteți crea o manichiură impresionantă care se potrivește perfect cu atmosfera toamnei. De exemplu, accentele argintii pe unghii, inspirate din lumea stelelor și simbolurile astrologice ale Leului, Scorpionului și Săgetătorului, transformă manichiura într-o adevărată capodoperă de artă, care subliniază cel mai bine spiritul toamnei.

Sursa: www.byrdie.com
Autor: Eden Stuart
Data: 03.11.2023 19:30 Vizualizări: 97