Știri și noutăți

Modele de unghii pentru plaja cu stea de mare. Ce se poarta in 2024

Modele de unghii pentru plaja cu stea de mare. Ce se poarta in 2024
Când vine vorba de idei de unghii pentru plajă, oceanul oferă numeroase idei de manichiură de plajă, inclusiv scoici, perle și alte simboluri ale verii. Stelele de mare merită o atenție deosebită; aceste elemente elegante și ușor de reprodus devin rapid o nouă tendință în nail art. Suntem siguri că și tu vei adora această idee.

Descoperă cele mai bune 8 idei de design pentru unghii cu stea de mare, de la modele scurte și simple la cele lungi și elaborate. 


01 Manichiură „subacvatică”

.


Scufundă-te dincolo de plajă și lasă-te inspirată de misterele adâncurilor marine. Imaginează-ți căluți de mare, corali, alge și stele de mare pe un fundal de marmură albastru închis, evocând gânduri de scufundări captivante. 


02 O stea de mare simplă

.


Îndrăgostitele de nuanțele neutre vor adora acest design elegant cu stea de mare. Adaugă o notă de glamour prin decorarea unghiilor cu pietre și vei fi pregătită pentru orice ocazie.


03 O manichiură de plajă în stil „nepotrivit”

.


Detaliile intricate ale nacrelor texturate, modelele hipnotizante ale apei, și cochiliile de mare, împreună cu dolarii de nisip și stelele de mare, evocă amintiri fascinante de vânătoare de comori de-a lungul țărmului.


04 Frumusețea în roz

.


05 Stea de mare crom

.


06 Stea de mare clasică

.


Această manichiură elegantă, cu stele de mare albe pe o bază nude, este perfectă pentru o croazieră pe iaht sau ca punct de atracție la o nuntă de vară. 


07 Unghii pătrate cu stea de mare

.


08 Jocul sirenei

.


Vizualizări: 1340