Știri și noutăți

Modele de unghii pentru septembrie 2024: 10 cele mai frumoase si originale idei

Modele de unghii pentru septembrie 2024: 10 cele mai frumoase si originale idei
Toamna este pe cale să înceapă. Chiar dacă calendarul nu confirmă încă schimbarea sezonului, răcoarea matinală și de seară indică clar că toamna nu este departe.

Odată cu venirea noului sezon, vine momentul să îți actualizezi garderoba, să schimbi încălțămintea și să alegi un manichiură care va fi la modă în lunile următoare. Suntem aici să te ajutăm cu acest lucru! Am adunat 15 idei de modele de unghii pentru septembrie, care te vor încânta pe tot parcursul sezonului și, poate, chiar mai mult.

01 Сombinația de negru și maro
.

Negru și maro ciocolatiu sunt combinația ideală pentru manichiura de toamnă, care nu poate fi ignorată. Aceste culori se îmbină perfect într-o manichiură french diagonală, creând un aspect îndrăzneț și memorabil. Interacțiunea nuanțelor întunecate creează un efect de lux și eleganță, transformând unghiile într-o adevărată operă de artă. 

02 Manichiura cu aură
.

Această manichiură profundă, atrage imediat atenția și evocă atmosfera misterioasă a echinocțiului de toamnă.
03 Nuanțe de maro
.


04 Yin-Yang
.

Toamna este momentul în care ne întoarcem la școală și revenim la ritmul obișnuit al vieții. În această perioadă, echilibrul devine esențial. De aceea, ne bucurăm de acest design de unghii de toamnă în stilul yin-yang, care reflectă perfect armonia și echilibrul necesar pentru o revenire eficientă.

05 Strălucire de toamnă
.

Adaugă un strop de glamour de toamnă manichiurii tale cu această opțiune chic și elegantă! Acest design aduce un aer jucăuș și atrăgător, care va întoarce toate privirile și va lăsa o impresie de neuitat. 

06 Sclipici albastru
.

Manichiura french cu finisaje variate este absolut uimitoare! Nuanțele de albastru închis sunt ideale pentru sezonul toamnei, aducând un aer elegant și sofisticat, completat de accente strălucitoare și aurii.
07 Imprimeu broască țestoasă
.

Modelul cu imprimeu de broască țestoasă este un clasic ce rămâne mereu în tendințe, fiind deosebit de popular în sezonul de toamnă.

08 Оmbre de toamnă
.

Această manichiură ombre de toamnă radiază de strălucire și veselie!

09 Nuanțe de verde
.

10 Doar verde
.

Vizualizări: 5640