Știri și noutăți

Pila electrica profesionala unghii ZS-718 Global Fashion 80W 50000 rpm pentru o manichiura si pedichiura fabuloasa

Pila electrica profesionala unghii ZS-718 Global Fashion 80W 50000 rpm pentru o manichiura si pedichiura fabuloasa
Ai hotărât să îți cumperi pentru prima dată o pilă electrică de unghii sau poate dorești să o înlocuiești pe cea veche, însă piața este plină de oferte la prețuri variate! Noi suntem aici să te ajutăm! Îți recomandăm pila electrică ZS-718 de la Global Fashion. În acest articol, îți vom prezenta freza electrică ZS-718, beneficiile ei și de ce ar trebui să alegi acest model. 

Pila electrică profesională unghii ZS-718 Global Fashion 80W 50000


Pila electrică profesională unghii ZS-718 Global Fashion 50000 rotații pe minut, putere 80W este un instrument de înaltă calitate, creat pentru a satisface cele mai exigente standarde. Această pilă a fost foarte bine primită pe piață, datorită performanțelor sale excepționale.
.

Freza electrică unghii, ZS-718 este multifuncțională, perfectă pentru realizarea unei manichiuri și pedichiuri impecabile. Oferă utilizatorilor o versatilitate remarcabilă și rezultate profesionale chiar și în confortul propriei case. Pila electrică poate fi folosită pentru pilire, lustruire, îndepărtarea cuticulelor, formarea patului unghial, etc. Această pilă este deosebit de ideală pentru pedichiură, datorită valorii mari de cuplu de 3,0 N/cm, asigurând o performanță puternică și eficientă. 

Caracteristici


Freza unghii profesională ZS-718 80W, pila electrică unghii false 50000 RPM, este dotată cu o unitate centrală modernă de culoare albă, perfectă pentru a se integra pe masa de lucru a oricărui tehnician de unghii. Designul său compact și practic face din această pilă electrică un accesoriu indispensabil. În plus, modelul ZS-718 se remarcă prin greutatea și dimensiunile reduse, asigurând o utilizare ușoară și confortabilă.
.

Unitatea centrală este construită din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și performanță pe termen lung. Aceasta este echipată cu un display care indică viteza de rotație, facilitând considerabil munca meșterului. Dispozitivul beneficiază de o funcție de protecție la supraîncălzire, oprindu-se automat în caz de supraîncălzire, pentru a preveni deteriorările.

În plus, unitatea centrală dispune de un buton de pornire/oprire, un regulator pentru viteza de rotație, un comutator pentru schimbarea direcției de rotație a bitului și un comutator pentru control manual sau cu pedală.
.

Freza unghii profesională manichiură/pedichiură ZS-718, Global Fashion, 80W, 50000 RPM este soluția ideală pentru rezultate excepționale. Acest model este extrem de silențios, ușor și practic, fiind ușor de transportat oriunde ai nevoie. Cu o putere mare și viteză de rotație 50000 rpm, modelul ZS-718 reduce considerabil timpul necesar pentru manichiură și pedichiură, oferind o experiență rapidă și eficientă, cu rezultate deosebite.

Pila electrică pentru manichiură-pedichiură ZS-718 Global Fashion, 80W, 50000 rotații pe minut, este echipată cu o mandrină de înaltă calitate, realizată dintr-o carcasă din plastic și aluminiu durabil. Aceasta este prevăzută cu fante pentru răcirea motorului și circulația aerului, asigurând performanță optimă și o durată de viață îndelungată.
.

Datorită vibrațiilor reduse, mandrina este ușor de manevrat în orice poziție și confortabil de ținut în mâină.
.

.

Beneficiile ale pilei electrice profesionale unghii ZS-718 Global Fashion


✅ Putere mare: 80W

✅ Viteza de rotire: 50.000 RPM

✅ Perfectă pentru uz profesional și personal

✅ Design ușor pentru o prindere confortabilă și o utilizare eficientă

✅ Vibrații și zgomot redus

✅ Silențioasă

✅ Operare rapidă prin utilizarea pedalei de picior

✅ Ideală pentru o pedichiură și manichiură spectaculoasă

✅ Greutate și dimensiuni reduse

✅ Mandrină rezistentă și ușor de utilizat

✅ Fante integrate în mandrină pentru răcirea motorului și circulației aerului 

✅ Rezultate profesionale
.

Cu pila electrică unghii false profesională ZS-718 Global Fashion, 80W, 50000 RPM vei obține rezultate profesionale. Cum să te asiguri că ai o pilă electrică de calitate? E simplu – achiziționezi pila electrică direct de la producătorul oficial, precum e magazinul www.globalfashion.md.

--- > Pila electrică Global Fashion ZS-718, 80W, 50000 rpm, culoare albă la un preț bun- deschide linkul pentru vedea produsul

 
Vizualizări: 798