Știri și noutăți

Unghii pastel in tendinte 2024: modele noi in nuante populare

Unghii pastel in tendinte 2024: modele noi in nuante populare
Schimbarea manichiurii este una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a-ți revitaliza look-ul. Indiferent dacă ești fană a manichiurii franțuzești clasice, a stilului maximalist 3D sau te afli undeva la mijloc, există mereu o modalitate de a-ți transforma unghiile. Deși tendințele în materie de manichiură sunt întotdeauna captivante, există ceva special în a rămâne fidel clasicelor.

Nuanțele pastelate sunt un exemplu perfect în acest sens. Deși adesea asociate cu primăvara și vara, aceste culori delicate pot să îți reîmprospăteze look-ul în orice anotimp, inclusiv în toamna aceasta. În plus, nail art-ul modern se potrivește perfect cu paleta pastelată. De la manichiura franțuzească elegantă și modelele minimaliste, până la ombré sofisticat, există o opțiune pentru fiecare estetică.

Iată 9 dintre cele mai inspirate idei de unghii pastel pe care să le încerci la următoarea ta vizită la salon.

01 Ritmul caiselor
.


02 Accente lila
.

Dacă nu te-ai hotărât încă asupra unui design specific, dar știi ce nuanță pastel vrei să folosești, ia în considerare un nail art monocrom pe o bază de ojă albă. Acest stil îți va permite să creezi o manichiură delicată și elegantă, care va emana sofisticare și rafinament. 

03 Diverse nuanțe
.

Luminoasă, îndrăzneață și ușor de realizat, această manichiură atrage atenția și adaugă un aer jucăuș oricărei ținute.

04 Pastel neon
.

Deși culorile pastel și neon par a fi complet opuse, există, de fapt, nuanțe de neon pastel care îmbină strălucirea cu delicatețea. Aruncă o privire la această manichiură vibrantă și luminoasă pentru a te convinge! Este cu adevărat orbitoare, nu-i așa? 

05 Minimalism
.


06 Tootie Frutti
.

 
07 Inimi
.

Indiferent de sezon, această manichiură îți va aduce mereu zâmbetul pe buze și te va face să te simți fericită de fiecare dată când îi vei privi frumusețea.

08 Piersică și lila
.

Nu-i așa că nuanțele de lila și piersică se completează perfect între ele?

09 Unghii pastel
.

Dacă îți dorești să adaugi puțină diversitate, manichiura în nuanțe pastel, fie calde, fie reci, reprezintă o modalitate strălucitoare și jucăușă de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe.

Vizualizări: 2368