Decorațiuni pentru unghii, hexagonale (verde deschis)

Codul produsului: 10132
Soldul stocului: puțin
15 lei
0,78 €
0,83 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 249
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Unghiile frumos decorate pot aduce o notă de eleganță și stil fiecărei femei. În ultimii ani, decorațiunile pentru unghii au devenit tot mai populare și diverse. Printre cele mai populare decorațiuni se numără unghiile hexagonale, în nuanțe de verde deschis.

Aceste decorațiuni se pot realiza fie cu ajutorul unghiilor false, care sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, fie direct pe unghiile naturale. Pentru cele care preferă varianta cu unghiile false, este important să alegeți dimensiunea potrivită pentru fiecare deget în parte. De asemenea, se recomandă o pregătire corespunzătoare a unghiilor, pentru a permite decorațiunilor să se așeze și să rămână fixate pe unghie.

Pentru realizarea acestui tip de decor, avem nevoie de oja de unghii în nuanța de verde dorită, precum și de un model de unghii hexagonale. Acesta poate fi achiziționat în magazinele specializate în decorațiuni pentru unghii. Înainte de aplicarea decorului, este bine să aplicăm o bază pentru a proteja unghia naturală de zgârieturi sau eventualele efecte adverse ale produselor chimice.

Pentru a aplica decorațiunile hexagonale, este necesar să aplicăm oja de unghii în nuanța de verde, pe unghia pregătită anterior. Ulterior, se aplică cu ajutorul unui bețișor subțire și lung, un strat subțire de adeziv. Se aplică apoi decorul hexagonal și se presează ușor pe unghie pentru a se fixa.

După aplicarea decorațiunilor, trebuiesc gata și pentru a le proteja, se aplică un strat de lac transparent. Acesta va asigura o fixare pe termen lung și un efect strălucitor și viu.

Unghile hexagonale în nuanța de verde deschis sunt perfecte pentru a fi purtate în timpul sezonului cald, dar pot fi folosite și în alte ocazii. Această decorațiune adaugă o notă de culoare și stil, iar acestea vor fi cu siguranță apreciate de cei din jur. Nu ezitați să exprimați propria voastră creativitate și să încercați diverse modele și nuanțe de decorațiuni pentru unghii.