Folie de unghii Anul Nou 6, 1 bucată

Codul produsului: 10173
Soldul stocului: mult
15 lei
0,78 €
0,83 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 217
Dimensiunile
Lungimea 7.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Folie de unghii Anul Nou 6 este o alegere excelentă pentru a vă decora unghiile în această perioadă festivă a anului. Această folie de transfer pentru unghii este una dintre cele mai populare opțiuni în ceea ce privește modelele de unghii pentru Anul Nou.

Această folie de transfer pentru unghii este foarte ușor de aplicat și vă permite să obțineți un aspect profesional în câteva minute. În plus, aceasta este o soluție perfectă pentru cei care nu au timp sau nu doresc să se ocupe de unghii lungi și complexe.

Folie de unghii Anul Nou 6 include o singură bucată, astfel încât puteți personaliza fiecare unghie în funcție de preferințele dvs. Aceasta este o alegere grozavă pentru toate femeile care își iubesc unghiile și doresc să le impresioneze pe toți în timpul petrecerilor din această perioadă.

Această folie de unghii vine cu un model frumos cu elemente de dorințe și multe stele strălucitoare, perfect pentru a arăta că sunteți bucuroși pentru noul an. Toate aceste detalii minuțioase le puteți obține cu o singură aplicare.

În concluzie, Folie de unghii Anul Nou 6 este soluția perfectă pentru toți cei care doresc să-și decoreze unghiile în timpul festivităților de Anul Nou. Este ușor de aplicat, vine cu un model frumos și include o singură bucată, astfel încât să puteți personaliza fiecare unghie în funcție de preferințele dvs. Nu mai stați pe gânduri, achiziționați-vă folia de transfer pentru unghii Anul Nou 6 și fiți pregătiți să impresionați pe toți cu frumusețea unghiilor dvs.