Acuarela lichida, Water color 10 ml, 09

Codul produsului: 2103
Soldul stocului: mult
50 lei
2,45 €
2,85 $
38 cumpărat

Cantitate:

38 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 564
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Numărul raftului de depozitare F51 i83
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 09
Dimensiunile
Lungimea 2.80 cm
Lăţimea 2.80 cm
Înălțimea 7.80 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

АКВАРЕЛЬНЫЕ КАПЛИ
Акварельные капли от Global Fashion, навсегда изменят ваше представление о технике создания стильного и красивого маникюрного дизайна.
Не требуют полимеризации в лампе, быстро высыхают на воздухе. Работать с Акварельными Каплями возможно, как на гель-лаке, так и на лаке. Необходимо закрепление финишным покрытием!

ПРЕИМУЩЕСТВА:
быстрое высыхание при комнатной температуре, как следствие быстрый дизайн

пигмент, используемый в «Акварельных каплях» очень устойчив к свету. Не выгорает, не тускнеет

растекаются сами, не требуя «размыватель» и «проявитель»

наносятся на любой топ

экономное расходование

долговечность покрытия

легкость использования

при смешении они образуют новые цветовые оттенки

не требуют обязательного дополнительного украшения стразами, глиттером или бульонками
03
04
02
05
10
06
07
08
09
12
11
01
2069
2049
2103
2051
2058
2019
2099
2020
2113
12348
2072
2086
мл.
10
ТОНКОСТИ:

легко создают необходимый причудливый эффект размытого цвета как на матовом, так и на опыленном покрытии.
После растекания, рисунок сохраняет яркость, четкость и насыщенность у границ контура, тогда как к середине того или иного элемента получается эффект размытости (дымки, вуали).
То есть создается своего рода легкий градиент, за счет чего маникюр обретает объемность, сохраняя особенную женственность и легкость.

можно использовать кисть от флакончика , а так же линиарную кисть или кисть -лепесток.
Акварельные Капли Global Fashion
Acuarela lichidă sau Water color 10 ml, 09 este un produs care poate fi utilizat în diferite domenii, precum pictura, designul sau arta unghiilor. Este un produs versatil, cu ajutorul căruia se pot crea culori vii și luminoase, care oferă un aspect unic realizărilor noastre.

Din punct de vedere artistic, acuarela lichidă poate fi utilizată pe hârtie, canvas sau orice alt suport. Fie că dorim să realizăm o pictură abstractă sau o peisaj pitoresc, aplicarea acuarelei lichide oferă libertate de creație și posibilitatea de a crea efecte interesante, cum ar fi picături de apă, schimbări de nuanță și umbrire subtilă.

În industria unghiilor, picăturile de acuarela lichidă pot fi utilizate pentru a crea modele unice și detaliate. Acestea sunt aplicate cu o pensulă subțire sau cu ajutorul unei pensule speciale pentru detalii, oferind astfel posibilitatea de a realiza modele personalizate și de a combina culorile astfel încât să se obțină efecte deosebite.

Water color 10 ml, 09 este un produs de înaltă calitate, cu pigmentație intensă, care se poate amesteca cu ușurință pentru a obține nuanțe noi și variate. Aceasta face ca produsul să fie foarte versatil și să se potrivească cu nevoile și preferințele artistului.

În concluzie, acuarela lichidă sau Water color 10 ml, 09 este un produs creativ și interesant care poate fi folosit în diferite domenii. Fie că suntem artiști, designeri sau pasionați de unghiile frumoase, această acuarelă lichidă ne oferă posibilitatea de a crea proiecte unice și deosebite, cu o varietate de culori și efecte speciale.