Duză de diamant pentru cuticule, cilindru, galben-ne.

Codul produsului: 10353
Soldul stocului: nu avem în stoc
40 lei
2,10 €
2,24 $
4 cumpărat
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 481
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Unghia frumoasă și sănătoasă începe cu îngrijirea cuticulei. Pentru a obține o manichiură perfectă și o pedichiură la fel de impecabilă, ai nevoie de instrumentele potrivite. Unul dintre cele mai importante instrumente din arsenalul unui tehnician de manichiură este duza de diamant pentru cuticule.

Diamantele sunt cele mai dure materiale cunoscute de om, ceea ce face din acest tip de duză cea mai durabilă și eficientă opțiune. Duza de diamant pentru cuticule stimulează circulația în această zonă sensibilă și înlătură cu ușurință pielile moarte și cuticulele îngroșate. În plus, duza de diamant oferă un finisaj neted și fără erori pentru pielea cuticulei.

Pentru a oferi manichiurii un finisaj perfect și pentru a efectua diverse forme și modele, biturile cilindrice sunt un alt instrument important de care ai nevoie. Acestea sunt excelente pentru înlăturarea stratului superior al unghiei, pentru a îndepărta cuticulele în zona periunguală și pentru a crea contururi la nivelul unghiilor.

Biturile cilindrice pot fi fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce le face solide și durabile sau din abraziv ceramic, care îi oferă o textură fină și uniformă, în plus față de rafinarea unghiilor.

În privința culorii, un bit cilindric dy galben ne este unul din cele mai populare, folosit pentru a slefui și poliza unghia, precum și pentru realizarea părții de jos a unghiei. Deși pot fi regăsite într-o gamă largă de culori, cele galben-ne sunt, de obicei, cele mai eficiente în obținerea unui finisaj perfect.

În concluzie, pentru a obține o manichiură perfectă și o pedichiură profesională, ai nevoie de instrumente de înaltă calitate. Duză de diamant pentru cuticule, biturile cilindrice și biturile galben-ne sunt exemple de instrumente de care ai nevoie și care îți vor ajuta să obții unghiile pe care le-ai visat întotdeauna.