5D GEL Global 5 ml roz cald

Codul produsului: 10413
Număr articol: GSD-13-5
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
50 lei
-23%
3,38 €
3,61 $
5 cumpărat
5 cumpărat
Specificaţii
Număr articol GSD-13-5
Vizualizări 449
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii hot pink

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

"5D"-GEL
În prezent, dezvoltarea tehnicilor de manichiură are ca scop ușurarea lucrului cu orice material. Gelul 5D de la Global Fashion este tipul de material cu care se poate lucra ușor și simplu, chiar și pentru meșterii autodidacți. Tehnica de lucru cu această masă densă și care păstrează perfect forma se stăpânește rapid. Iar piesele finite impresionează prin execuția lor elegantă și eficientă.
AVANTAJE:
Gelul de modelare Global Fashion 5D este un gel colorat foarte dens și plastic, care își păstrează perfect forma, nu sângerează și este perfect pentru modelarea elementelor tridimensionale. Varietatea de nuanțe ajută la transpunerea în realitate a oricărei idei a autorului. Folosind gelul de plastilină 5D pentru modelare, vă veți transforma instantaneu unghiile, iar acestea vor deveni un obiect de atenție. Calitățile de menținere a formei ale acestui material decorativ ajută, de asemenea, la crearea celor mai fine detalii cu o precizie de bijuterie. Gelul modelator este rezistent la deteriorare în timpul lucrului la domiciliu și, de asemenea, aderă perfect la suprafața pe care ați pregătit-o. Nu are urme lipicioase și este foarte maleabil. Se polimerizează sub o lampă UV timp de 2 minute, LED timp de 30 de secunde. Volumul sticluței este de 5 grame.
îndeplinește standarde de înaltă calitate

comod și ușor de utilizat

compoziție sigură - nu conține ftalat de dibutil, toluen, formaldehidă

nu are un miros neplăcut

vă permite să ajustați forma designului pe o perioadă lungă de timp (până când acesta este plasat în lampa de polimerizare)

vă permite să completați desenul cu diverse tehnici de vopsire după polimerizare

ajută la crearea de bijuterii care nu se agață de haine sau de păr cu vârfuri și margini ascuțite

puternic și durabil

rezistente la factori externi, nu sunt supuse la ciobire

nu-și pierde culoarea (nu se estompează)

creează un spațiu maxim de creativitate

Excelent pentru toate decorațiunile: pietre, paiete, strasuri, sclipici, pietre, scoici, perle

nu se lipește de mâini și de pensule

fresh green
pink
white
black
red
royal
blue
light
pink
lime
orchid
sunflower
gr.
5

Codul produsului:

Gel 5D - folosit pentru sculptură decorativă. Culoarea sa este saturată. Gelul este ideal pentru crearea de desene tridimensionale. După întărire, are o textură mată plăcută, asemănătoare cu cea a sculpturii acrilice.

Timp de polimerizare în sursa de lumină UV/LED: 2min.

Capa de gel lipicioasă permite utilizarea în tehnica de turnare.

Dacă ești în căutarea unui produs de ultimă generație pentru unghiile tale, atunci 5D GEL Global 5 ml roz cald este opțiunea ideală. De la extinderea unghiilor până la pictura desenelor pe ele, acest gel va oferi un aspect incredibil oricăror unghii.

De ce este 5D GEL Global 5 ml roz cald atât de impresionant? În primul rând, să vorbim despre ceea ce înseamnă 5D. Aceasta se referă la tehnologia de ultimă generație care permite obținerea unei texturi și unui aspect cu totul nou pentru unghiile tale. Astfel, cu această tehnologie, poți obține un efec grafic diferit, o iluzie de adâncime sau un efect aparent de trei dimensiuni.

În ceea ce privește culoarea, rozul cald este o opțiune minunată. Aceasta este o culoare delicată, dar care în același timp poate oferi un aspect modern și elegant. În funcție de modul în care este aplicat și combinat cu alte geluri de unghii, rozul cald poate oferi diverse interpretări.

5D GEL Global este un produs inovator, iar volumul de 5 ml nu pare deloc mic, dacă îl comparăm cu alte produse similare. Acesta poate fi utilizat de specialiștii în unghii, dar și de începători. În orice caz, 5D GEL Global este ușor de aplicat și ușor de îndepărtat.

Decorarea unghiilor cu ajutorul 5D GEL Global poate fi o experiență creative și plină de distracție. Datorită lui, poți crea desene interesante, modele originale sau chiar ombre texturat.

Pe scurt, 5D GEL Global 5 ml roz cald reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele care își doresc să experimenteze și care doresc să aibă unghiile cu un aspect modern și plin de personalitate. Încercați și voi!