Gel lac Black Elite seria A, A04

Codul produsului: 10438
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
5,23 €
5,57 $
34 cumpărat
34 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 259
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii A04
Dimensiunile
Lungimea 2.50
Lăţimea 2.50
Înălțimea 8.00
Volum 8.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gel lacul Black Elite Seria A, A04 este un produs de top pentru îngrijirea unghiilor. Fiind o ojă semipermanentă, acesta este perfect pentru femeile care nu doresc să-și schimbe frecvent culoarea unghiilor.

Seria A oferă 26 de culori diferite pentru a se potrivi cu orice preferință a clientului. A04 este o nuanță îndrăzneață de negru, perfectă pentru evenimente speciale sau pentru cineva care preferă culorile întunecate.

Gelul lac este disponibil într-un recipient de 15 ml și este ușor de aplicat. Formula sa este concepută pentru a asigura o aderență perfectă la unghie pentru o durată de până la 3-4 săptămâni.

Un alt avantaj al acestui produs este că se usucă rapid într-o lampă UV sau LED, economisind timp și evitând zgârierea lacului proaspăt aplicat.

Black Elite Seria A, A04 este un produs de calitate, care promite să impresioneze atât stylistul profesional, cât și consumatorul zilnic. Alegeți această nuanță și lăsați-vă unghiile să strălucească cu o intensitate misterioasă și impresionantă.