Cauciuc baza de gel lac de unghii french-ul cu шиммером , Rubber Base Coat French, 8 ml, Global Fashion 005

Codul produsului: 2120
Soldul stocului: nu avem în stoc
102 lei
5,32 €
5,71 $
52 cumpărat
52 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 272
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 005
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

FRENCH RUBBER BASE COAT CU SHIMMER
Permite ascunderea tuturor imperfecțiunilor

Se polimerizează bine sub toate lămpile

aplicare uniformă

rezistență bună

potrivit pentru uniformizare

îndepărtare ușoară

potrivit pentru unghii subțiri

cauciucul întărește placa unghiei

AVANTAJE:

French Rubber Base Coat cu străluci vă permite să vă pregătiți corect și rapid unghiile pentru un desen franțuzesc, precum și să creșteți aderența unghiilor cu culoarea designului. Baza este excelentă pentru manichiură de tip french, pentru a le face mai spectaculoase, estetice și de lungă durată. Folosirea unei astfel de baze economisește timpul meșterului, deoarece nu necesită o culoare suplimentară înainte de aplicarea zâmbetului, iar unghia are un aspect subțire și natural.
CULORI:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Baza sub gel lac pe cauciucului baza este potrivit pentru nivelare unghii. Baza suficient să se usuce 1 minut la lampa UV sau 10 secunde în gheata de lampă. Baza de crește носку șelac până la 4 săptămâni. Comanda baza de sub gel lac în Rusia, puteți în site-ul oficial al Global Fashion

Cauciuc Baza de Gel Lac de Unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, este un produs de ultimă generație, care face ca manichiura ta să fie perfectă și să reziste mult timp. Această bază de gel lac de unghii este creată special pentru a se potrivi cu trendurile actuale, mai ales cu cele foarte apreciate french-ul și șimăreurile.

Produsul este fabricat de către Global Fashion și face parte din gama lor de produse cosmetice de calitate, creată pentru a satisface toate nevoile și cerințele clienților săi. Bazându-se pe tehnologia modernă, acest lac de unghii oferă o acoperire perfectă și durabilă pentru unghiile tale.

Având o ambalare de 8 ml, Rubber Base Coat French este destul de mică și practică pentru a fi dusă oriunde, astfel încât să-ți poți face manichiura oriunde și oricând vrei. De asemenea, acest produs are o textură fină și cremoasă, care face aplicarea sa extrem de ușoară și precisă, permițând astfel să obții un rezultat profesionist acasă.

Baza de Gel Lac de Unghii French-ul cu шиммером, Rubber Base Coat French, este perfect potrivită pentru a crea cele mai frumoase french-uri, oferind o strălucire uimitoare unghiilor tale. De asemenea, шиммер-ul, care se găsește în această bază, asigură un efect strălucitor, care va atrage atenția tuturor celor din jurul tău.

În plus, poate fi utilizat și ca o bază de înaltă calitate pentru manichiura ta, asigurând o acoperire perfectă și o aderență excelentă pentru gelul lac de unghii. Utilizarea acestei baze va face ca unghiile tale să reziste mult mai mult, fără să se ciobescă sau să se decoloreze.

Pe scurt, bazându-se pe calitatea și eficiența sa, Rubber Base Coat French este un produs foarte popular printre cei care doresc o manichiură frumoasă, durabilă și profesională. Deci dacă vrei să-ți faci o manichiură ca la salon, însă să economisești și bani, atunci acest produs este ideal pentru tine!