Disc de stamping XY-G10

Codul produsului: 10578
Soldul stocului: puțin
35 lei
1,82 €
1,94 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 438
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Discul de ștanțare XY-G10 este o unealtă esențială pentru extinderea unghiilor, decorarea unghiilor, accesorizarea cu stampilă și crearea matritelor de ștampila.

Discul este utilizat pentru ștampilarea diferitelor modele pe unghii, iar designul său unic și inovativ îl face foarte popular printre profesioniștii din domeniul manichiurii. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate, fiind durabil și rezistent la uzură.

Cu ajutorul discului XY-G10, puteți crea modele creative pe unghii, fără a fi nevoie să apelați la serviciile unui specialist. În plus, acesta este ușor de utilizat - tot ce trebuie să faceți este să aplicați lacul de unghii preferat pe dispozitivul de ștanțare și să apăsați în mod delicat discul pe unghia dvs. Astfel, veți obține un model perfect, uniform și de lungă durată.

În concluzie, discul de ștanțare XY-G10 este un instrument indispensabil pentru orice pasionat de nail art. Cu ajutorul său, puteți crea modele unice și interesante pe unghii, care vor uimi toți cei din jurul vostru.