Disc pentru стемпинга ck-15

Codul produsului: 10602
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,39 €
3,65 $
5 cumpărat
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 135
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Discul pentru стемпинга ck-15 este un accesoriu indispensabil pentru cei care adoră să își decoreze unghiile cu diferite modele și să creeze efecte spectaculoase. Acest disc este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu kitul de стемпинг și permite obținerea unor modele perfecte pe unghiile dvs.

Discul ck-15 este format din mai multe șabloane cu diverse modele, ideale pentru orice ocazie și stil. Aceste modele variază de la flori delicate, la modele geometrice abstracte și chiar și la desene cu animale sau personaje de desene animate.

Pentru a utiliza discul ck-15, va trebui să începeți prin a aplica lacul de unghii pe placă, apoi să îndepărtați excesul de lac cu un raclet și să imprimați modelul dorit cu ajutorul ștampilei și al racleții incluse în kit. În final, lăsați să se usuce și aplicați lac de protecție transparent.

Discul pentru стемпингa ck-15 este ușor de utilizat, astfel încât chiar și începătorii se pot bucura de o manichiură perfectă. El este, de asemenea, rezistent și poate fi utilizat de mai multe ori fără să se deterioreze.

În concluzie, discul pentru стемпингa ck-15 este un instrument esențial pentru cei care doresc să-și decoreze unghiile într-un mod unic și original. Cu diverse modele și o utilizare ușoară, acest disc poate să ofere o nouă dimensiune a frumuseții unghiilor dvs.