Код продукта: KA-10-36

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Декор для ногтей, жемчуг, бордовый, все размеры Swarovski

Codul produsului: 3931
Soldul stocului: nu avem în stoc
66 lei
3,46 €
3,71 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Descriere

Код продукта: KA-10-36

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:

Decorarea unghiilor folosind elemente precum perlele sau cristalele Swarovski este o tendință populară in industria manichiurii si pedichiurii. Indiferent de preferințe, întotdeauna există o varietate de opțiuni pentru a avea o manichiură și o pedichiură minunată.

Bordoul este una dintre culorile preferate atât pentru manichiura, cât și pentru pedichiura. Aceasta este o nuanță extrem de versatilă și poate fi combinată cu aproape orice altă nuanță, avantajând o gamă largă de opțiuni de design. De exemplu, in combinație cu cristalele Swarovski, unghiile tale vor arăta uimitoare, mai ales dacă in setul de decor se afla modele diverse si de diferite dimensiuni.

Cristalele Swarovski sunt cele mai căutate când vine vorba de decorare a unghiilor. Aceste cristale sunt faimoase pentru strălucirea lor unică și disponibile in aproape toate culorile cunoscute. Cu dimensiuni diferite, de la cele mai mici si delicate, pana la modele mult mai mari, aceste cristale pot fi utilizate pentru a face modele simple sau complicate și orice variații intre acestea.

Decorarea unghiilor cu elemente precum perlele este o altă tendință populară în acest moment. Perlele, la fel ca celelalte elemente de decor, pot fi combinate cu o gamă largă de opțiuni de culori. În funcție de preferințe, puteti alege modele care includ perle în culori diferite sau dimensiuni diferite.

In concluzie, manichiura si pedichiura sunt cu adevarat arte, si decorarea cu cristale Swarovski, perle si alte elemente de decorațiuni este o modalitate excelentă de a-ti adauga o nota de eleganta si stralucire indiferrent de ocazie. Indiferent de ceea ce alegeți, decorarea unghiilor cu aceste elemente va da un plus de stil și va face ca manichiura si pedichiura sa arate cu adevarat spectaculos.