Ulei dupa epilare 150 ml

Codul produsului: 11001
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
4,90 €
5,70 $
14 cumpărat
14 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 470
Dimensiunile
Lungimea 4.00
Lăţimea 4.00
Înălțimea 17.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

După epilare, pielea noastră are nevoie de îngrijire și hidratare pentru a preveni iritațiile, roșeața și disconfortul. Un produs ideal în acest sens este uleiul după epilare, care face minuni pentru pielea uscată și sensibilă.

Uleiul după epilare 150 ml este un produs de înaltă calitate, conceput special pentru pielea epilată. Combinând ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de migdale dulci, uleiul de jojoba și vitamina E, acest ulei are proprietăți hidratante, emoliente și calmante. Uleiul de migdale dulci este bogat în acizi grași și proteine, care ajută la menținerea hidratării pielii și susținerea sănătății acesteia. De asemenea, uleiul de jojoba are proprietăți emoliente și ajută la protejarea pielii împotriva factorilor externi care pot afecta bariera naturală a pielii.

Vitamina E este un alt ingredient important al acestui ulei. Este un puternic antioxidant care ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și a influențelor externe, cum ar fi poluarea sau razele UV. De asemenea, vitamina E ajută la menținerea elasticității pielii și la accelerarea procesului de vindecare.

Uleiul după epilare 150 ml are o textură ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o peliculă grasă. Este potrivit pentru fiecare tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă și uscată. Iti va lasa pielea catifelata si hidratata.

Pentru a utiliza uleiul după epilare, aplică o cantitate mică pe pielea curată, uscată și masajeză ușor. Lasă uleiul să se absoarbă în piele și efectuează o mișcare ușoară și circulară, începând de la zona epilată.

În concluzie, uleiul după epilare 150 ml este un produs excelent pentru îngrijirea pielii după epilare. Este bogat în ingrediente naturale și ajută la menținerea hidratării, protejarea, și calmarea pielii. Dacă vrei să te bucuri de o piele catifelată și hidratată după epilare, acest produs este ideal.