Caseta de ceară depilatoare pătrat verde

Codul produsului: 11086
Soldul stocului: nu avem în stoc
166 lei
8,13 €
9,46 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 691
Numărul de produse î ntr-o cutie 100
Dimensiunile
Lungimea 18.80
Lăţimea 9.50
Înălțimea 5.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Epilarea cu ceară este o metodă populară de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Ceara depilatoare se aplică pe zonele de piele afectate, iar apoi este smulsă cu ajutorul benzilor de hârtie sau a spatulelor. În timpul epilării cu ceară, încălzirea ceară este unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece ajută la obținerea unei consistențe potrivite și la înlăturarea eficientă a părului.

Casetele de ceară depilatoare sunt o alegere populară pentru încălzirea cearăi folosite în timpul epilării. Acestea vin în diferite forme și dimensiuni, fie că sunt rotunde, pătrate sau alungite. Caseta de ceară depilatoare pătrat verde este o opțiune preferată de mulți, datorită design-ului șic și culorii sale vibrante.

Această casetă de ceară depilatoare este realizată din material de înaltă calitate, care poate fi refolosit în mod repetat. Este ușor de utilizat, astfel încât oricine poate face acasă epilarea cu ceară, fără să fie nevoie să se deplaseze la saloane de cosmetica. De asemenea, poate fi reîncălzită de mai multe ori, astfel încât să puteți utiliza aceeași ceară pentru mai multe epilări.

Încălzirea ceara depilatoare în această casetă este ușoară și rapidă. Tot ce trebuie să faceți este să conectați caseta la priză și să așteptați până când ceara se încălzește la temperatura potrivită. Când ceara este gata, puteți aplica pe pielea afectată, să lăsați să se răcească câteva secunde și apoi o puteți înlătura cu ajutorul benzilor de hârtie sau a spatulelor.

În concluzie, caseta de ceară depilatoare pătrat verde este o alegere excelentă pentru încălzirea cearăi în timpul epilării. Este ușor de utilizat, refolosibil și eficient în epilarea cu ceară. Cu o atenție regulată, această casetă de ceară depilatoare poate fi o alegere excelentă pentru obținerea unei piele netede și perfecte.