Freza Glaring machine 35000 rotații/min, Acest aparat este proiectat pentru hardware-ul de manichiură și de corecție гелиевых și unghii acrilice. Caracteristicile de bază ale oricărui mașina de frezat este putere, viteza de rotație și cuplul. Consumul de energie este măsurată în ватах și arată cât de mult freza consumă energie electrică. Putere mașina de frezat Glaring machine 35000 65 wat. Viteza de rotație se măsoară numărul de freze pe minut, astfel încât viteza maximă de rotație mașina de frezat 35000 rpm. Cuplul arată forța cu care se de rotație a frezei. Mai mare cuplu, cu atât mai mult va avea nevoie de externe efort pentru a opri фрезу. Cuplul Glaring machine 35000 1 newton/vezi Astfel acest freza permite de a face doar hardware manichiură și o corecție de unghii, dar nu este potrivit pentru hardware-pedichiură. Setul include sursa de alimentare, pix, suport, нажиная pedala, set de scule (6 bucăți) și 6 de unică folosință capace. Mâner ușor și микродвигателя mic, confortabil de ținut în mână. Ei greutate 240 gr. O lungime de 14 a se vedea, Ea este confectionata din metal. Folosi freza este foarte simplu. Conectați mânerul de la sursa de alimentare. De asemenea, porniți pedala pentru неженного de conducere, daca o veti folosi. Înainte de a activa freza este necesar de a stabili duza. Mecanism de fixare scule защелкивает фрезу și bine pastreaza-l, cu inima previne vibrațiile în timp roboți. Pentru a evita defalcări nu este recomandat pentru a închide un mâner fără tubulară sau tija de cioturi. Porniți de alimentare, cu ajutorul butonului de pe panoul frontal al blocului. Când porniți se aprinde butonul roșu. În regimul de funcționare este utilizat mecanic regulatorul de la sursa de alimentare cu ajutorul căruia putem ajusta viteza de rotație a freză. În mod ножного de control, trebuie să opriți alimentarea cu ajutorul butonului de la panoul de control, cu ajutorul regulatorului mecanic expune viteza de rotație. La apăsarea pedalei de freza începe să lucreze și se aprinde un bec cu dreptul de a regulatorului de putere. Pentru a activa inversă, adică de rotație în pe verso, este nevoie de a opri freza. Pentru aceasta, treceți de reglementare viteza de la 0 sau eliberați pedala de ножного de control, apoi setat comutator inversă în modul R și după aceea, porniți din nou de somon. În pentru a evita rupturi nu este recomandat să se includă revers pe drum. Nivelul de zgomot și vibrațiile nu pot fi atribuite la justa valoare acest mașina de frezat, de aceea nu vă recomandăm să-l pentru uz profesional. El este mai potrivit pentru нечастого de muncă, pentru a lucra la check-out sau pentru uz casnic.

Aparatul pentru manichiură și pedichiură 35000 rot/min 65 W alb JMD-303

Codul produsului: 11147
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Descriere

Freza Glaring machine 35000 rotații/min, Acest aparat este proiectat pentru hardware-ul de manichiură și de corecție гелиевых și unghii acrilice. Caracteristicile de bază ale oricărui mașina de frezat este putere, viteza de rotație și cuplul. Consumul de energie este măsurată în ватах și arată cât de mult freza consumă energie electrică. Putere mașina de frezat Glaring machine 35000 65 wat. Viteza de rotație se măsoară numărul de freze pe minut, astfel încât viteza maximă de rotație mașina de frezat 35000 rpm. Cuplul arată forța cu care se de rotație a frezei. Mai mare cuplu, cu atât mai mult va avea nevoie de externe efort pentru a opri фрезу. Cuplul Glaring machine 35000 1 иновацияton/vezi Astfel acest freza permite de a face doar hardware manichiură și o corecție de unghii, dar nu este potrivit pentru hardware-pedichiură. Setul include sursa de alimentare, pix, suport, нажиная pedala, set de scule (6 bucăți) și 6 de unică folosință capace. Mâner ușor și микродвигателя mic, confortabil de ținut în mână. Ei greutate 240 gr. O lungime de 14 a se vedea, Ea este confectionata din metal. Folosi freza este foarte simplu. Conectați mânerul de la sursa de alimentare. De asemenea, porniți pedala pentru неженного de conducere, daca o veti folosi. Înainte de a activa freza este necesar de a stabili duza. Mecanism de fixare scule защелкивает фрезу și bine pastreaza-l, cu inima previne vibrațiile în timp roboți. Pentru a evita defalcări nu este recomandat pentru a închide un mâner fără tubulară sau tija de cioturi. Porniți de alimentare, cu ajutorul butonului de pe panoul frontal al blocului. Când porniți se aprinde butonul roșu. În regimul de funcționare este utilizat mecanic regulatorul de la sursa de alimentare cu ajutorul căruia putem ajusta viteza de rotație a freză. În mod ножного de control, trebuie să opriți alimentarea cu ajutorul butonului de la panoul de control, cu ajutorul regulatorului mecanic expune viteza de rotație. La apăsarea pedalei de freza începe să lucreze și se aprinde un bec cu dreptul de a regulatorului de putere. Pentru a activa inversă, adică de rotație în pe verso, este nevoie de a opri freza. Pentru aceasta, treceți de reglementare viteza de la 0 sau eliberați pedala de ножного de control, apoi setat comutator inversă în modul R și după aceea, porniți din nou de somon. În pentru a evita rupturi nu este recomandat să se includă revers pe drum. Nivelul de zgomot și vibrațiile nu pot fi atribuite la justa valoare acest mașina de frezat, de aceea nu vă recomandăm să-l pentru uz profesional. El este mai potrivit pentru нечастого de muncă, pentru a lucra la check-out sau pentru uz casnic.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

In ultimii ani, manichiura si pedichiura au devenit din ce in ce mai populare in intreaga lume. Daca obisnuiam sa mergem la salon pentru a ne face unghii, in prezent, putem sa ne facem unghiile singure, acasa. Cherry on top, aparatele pentru manichiura si pedichiura au devenit tot mai accesibile, astfel incat acum putem sa avem un instrument profesional la indemana noastra in confortul propriei case.

Printre cele mai populare aparate de acest fel se numara si Frezele electrice de 35000 rpm, care ofera un control excelent si un efect de lunga durata. Daca sunteti un fan al manichiurii si pedichiurii completate cu o multime de elemente diferite, atunci JMD-303 este un aparat perfect pentru dvs.

JMD-303 este un aparat profesional si puternic, proiectat sa lucreze rapid si eficient, cu o putere de 65 W si 35000 rpm. Aceasta frecventa ridicata face ca aparatul sa fie ideal pentru utilizarea sa in cadrul activitatilor de stilizare a unghiilor. 

JMD-303 are un design ergonomic, aerodinamic si are o culoare alba ce il face sa para foarte atractiv. Face parte din categoria de aparate pentru manichiura si pedichiura care vine echipat cu un sistem de ajutare la controlul vitezei, care va ajuta sa controlati miscarea de rotatie si viteza de aschie, in conformitate cu rezultatele dorite.

Aparatul JMD-303 este fabricat din materiale premium, ceea ce il face sa fie durabil si puternic. In plus, este dotat cu o serie de capete interschimbabile, care sunt usor de schimbat in functie de nevoile tale. Cu freza JMD-303, nu mai trebuie sa va faceti griji ca veti eroda sau deteriora unghia in timpul procesului de tratament.

In concluzie, aparatele pentru manichiura si pedichiura au devenit o necesitate pentru orice femeie care isi doreste unghii frumoase si aranjate. Daca sunteti in cautarea unui instrument puternic, eficient si durabil, atunci aparatul pentru manichiura si pedichiura JMD-303 de 35000 rot/min si 65 W este solutia ideala pentru dvs. Acesta va ofera un control excelent, eficienta si calitate inalte, si va ajuta sa va aranjati unghiile la moda acasa, cu mai mult confort si mai putin timp.