Top Coat cu shimmer Galaxy pentru unghii, fara strat de dispersie, 15ml, 03

Codul produsului: 11159
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 288
Numărul culorii 03
Dimensiunile
Lungimea 2.00 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 8.00 cm

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

AVANTAJE:
Rezistent - datorită formulei îmbunătățite, partea superioară protejează în mod fiabil oja semipermanentă colorată împotriva factorilor externi și își păstrează strălucirea în timp, prevenind în același timp ciobirea și exfolierea.

Neaderentă - nu se îndepărtează niciun reziduu lipicios, simplificând aplicarea și economisind timp.

nu se îngălbenește la o utilizare prelungită.

nu este dens - este moale și se aplică uniform pe placa de unghii într-un strat subțire, nu sângerează.

GALAXY TOP COAT
Topurile cu Shimmer pot fi folosite pentru a îmbunătăți orice suprafață monocromă! Topurile cu sclipici Galaxy sunt disponibile în diferite dimensiuni și nuanțe, astfel încât puteți crea cu ușurință efectul dorit.
Topurile cu Shimmer pot ascunde cu ușurință imperfecțiunile plăcii de unghii sau un finisaj neuniform.
Asigurați-vă că sigilați marginile atunci când
lucrați cu unghii naturale

Evitați scurgeri în zona cuticulelor.
SUBTILITĂȚI ÎN LUCRARE:
1
2
ml
12
15
ml

Top Coat Galaxy de la Global Fashion este un top decorativ, fara strat de dispersie, ce contine particule ultrafine de shimmer cu diferite reflexii in lumina. Este folosit ca strat superior, are densitate medie si se autoniveleaza rapid in procesul aplicarii.

Top Coat-ul isi pastreaza luciul puternic pe toata durata purtarii manichiurii, timp de 4 saptamani, care nu se estompeaza in timp. Este foarte usor de aplicat si de realizat blic-ul pefect.

Materialul nu produce aspectul de ingalbenire pe fon alb, nu crapa, nu se fisureaza si rezista pe unghiile subtiri si moi. Top Coat-ul este fabricat din materii prime americane de inalta calitate.

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 2 min de polimerizare in lampa UV (36 W) sau 30-60 sec in lampa LED.

Unghii impecabile spre uluirea celor din jur? Este posibil cu ajutorul Top Coat Galaxy! Dacă nu ai mai auzit de această minune, noi îți vom prezenta cele mai importante informații despre acest produs de lux. 

În primul rând, trebuie să știi că Top Coat Galaxy este un produs ce face parte din categoria de top coat-uri, adică acele produse folosite pentru a proteja manichiura și pentru a-i conferi un aspect strălucitor. Însă Top Coat Galaxy are un plus față de alte lacuri cu aceeași destinație - efectul său într-adevăr ne duce cu gândul la un univers spectaculos, cu stele și planete ce strălucesc necontenit. 

Este important de menționat că Top Coat Galaxy este fara strat lipicios, lucru ce îl face extrem de ușor de aplicat. În plus, formula sa este special concepută pentru a se usca rapid, astfel încât nu vei mai pierde timpul așezând mâinile pentru a evita deteriorarea manichiurii. 

Așadar, Top Coat Galaxy este un produs perfect pentru unghiile tale dacă vrei o manichiură impecabilă și apreciată de cei din jur. În plus, recipientul de 15 ml este suficient pentru a acoperi un număr mare de manichiuri și îți oferă posibilitatea de a-l păstra pentru mai mult timp. 

În concluzie, dacă ești în căutarea unui top coat care să-ți ofere un efect spectaculos, dar să fie ușor de aplicat și să se usuce rapid, Top Coat Galaxy este produsul perfect pentru tine. Alege-l pentru a obține o manichiură demnă de cele mai mari podiumuri de modă!