Top Coat cu shimmer Galaxy pentru unghii, fara strat de dispersie,15ml, 07

Codul produsului: 11163
Soldul stocului: nu avem în stoc
13 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 323
Numărul culorii 07
Dimensiunile
Lungimea 2.00 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 8.00 cm

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

AVANTAJE:
Rezistent - datorită formulei îmbunătățite, partea superioară protejează în mod fiabil oja semipermanentă colorată împotriva factorilor externi și își păstrează strălucirea în timp, prevenind în același timp ciobirea și exfolierea.

Neaderentă - nu se îndepărtează niciun reziduu lipicios, simplificând aplicarea și economisind timp.

nu se îngălbenește la o utilizare prelungită.

nu este dens - este moale și se aplică uniform pe placa de unghii într-un strat subțire, nu sângerează.

GALAXY TOP COAT
Topurile cu Shimmer pot fi folosite pentru a îmbunătăți orice suprafață monocromă! Topurile cu sclipici Galaxy sunt disponibile în diferite dimensiuni și nuanțe, astfel încât puteți crea cu ușurință efectul dorit.
Topurile cu Shimmer pot ascunde cu ușurință imperfecțiunile plăcii de unghii sau un finisaj neuniform.
Asigurați-vă că sigilați marginile atunci când
lucrați cu unghii naturale

Evitați scurgeri în zona cuticulelor.
SUBTILITĂȚI ÎN LUCRARE:
1
2
ml
12
15
ml

Top Coat Galaxy de la Global Fashion este un top decorativ, fara strat de dispersie, ce contine particule ultrafine de shimmer cu diferite reflexii in lumina. Este folosit ca strat superior, are densitate medie si se autoniveleaza rapid in procesul aplicarii.

Top Coat-ul isi pastreaza luciul puternic pe toata durata purtarii manichiurii, timp de 4 saptamani, care nu se estompeaza in timp. Este foarte usor de aplicat si de realizat blic-ul pefect.

Materialul nu produce aspectul de ingalbenire pe fon alb, nu crapa, nu se fisureaza si rezista pe unghiile subtiri si moi. Top Coat-ul este fabricat din materii prime americane de inalta calitate.

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 2 min de polimerizare in lampa UV (36 W) sau 30-60 sec in lampa LED.

Top Coat Galaxy este unul din cele mai populare produse de îngrijire a unghiilor din ultima perioadă. Acesta este creat pentru a da un aspect strălucitor și deosebit manichiurii tale, fără a lăsa urme de strat lipicios.

Ambalat într-un recipient cu o capacitate de 15 ml, Top Coat Galaxy este ușor de utilizat și de depozitat. În plus, acest produs de îngrijire a unghiilor este disponibil în nuanța 07, care este perfectă pentru a completa orice manichiură.

Una dintre cele mai mari calități ale acestui produs este faptul că nu lasă urme sau straturi lipicioase pe unghii. Acest lucru face ca manichiura să arate perfect și să se mențină astfel chiar și după o perioadă mai îndelungată de timp.

Datorită culorii sale deosebite și a aspectului strălucitor, Top Coat Galaxy poate fi utilizat ca un lac de unghii de sine stătător. Acest produs poate fi aplicat și în straturi multiple pentru a obține un efect mai puternic de strălucire și deosebit.

Pe lângă efectele sale vizuale, Top Coat Galaxy oferă și o protecție eficientă pentru unghiile tale. Acesta întărește unghiile, protejându-le de diversele agresiuni la care sunt supuse zilnic.

În concluzie, Top Coat Galaxy este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a obține o manichiură deosebită și de durată. Fără urme lipicioase și cu un aspect strălucitor, acest produs este esențial pentru îngrijirea și protejarea unghiilor tale.