Top Coat cu shimmer Galaxy pentru unghii, fara strat de dispersie, 12ml, 09

Codul produsului: 11245
Soldul stocului: nu avem în stoc
130 lei
6,77 €
7,22 $
62 cumpărat
62 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 1123
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 09
Dimensiunile
Lungimea 2.00 cm
Lăţimea 2.00 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 12.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

AVANTAJE:
Rezistent - datorită formulei îmbunătățite, partea superioară protejează în mod fiabil oja semipermanentă colorată împotriva factorilor externi și își păstrează strălucirea în timp, prevenind în același timp ciobirea și exfolierea.

Neaderentă - nu se îndepărtează niciun reziduu lipicios, simplificând aplicarea și economisind timp.

nu se îngălbenește la o utilizare prelungită.

nu este dens - este moale și se aplică uniform pe placa de unghii într-un strat subțire, nu sângerează.

GALAXY TOP COAT
Topurile cu Shimmer pot fi folosite pentru a îmbunătăți orice suprafață monocromă! Topurile cu sclipici Galaxy sunt disponibile în diferite dimensiuni și nuanțe, astfel încât puteți crea cu ușurință efectul dorit.
Topurile cu Shimmer pot ascunde cu ușurință imperfecțiunile plăcii de unghii sau un finisaj neuniform.
Asigurați-vă că sigilați marginile atunci când
lucrați cu unghii naturale

Evitați scurgeri în zona cuticulelor.
SUBTILITĂȚI ÎN LUCRARE:
1
2
ml
12
15
ml

Top Coat Galaxy de la Global Fashion este un top decorativ, fara strat de dispersie, ce contine particule ultrafine de shimmer cu diferite reflexii in lumina. Este folosit ca strat superior, are densitate medie si se autoniveleaza rapid in procesul aplicarii.

Top Coat-ul isi pastreaza luciul puternic pe toata durata purtarii manichiurii, timp de 4 saptamani, care nu se estompeaza in timp. Este foarte usor de aplicat si de realizat blic-ul pefect.

Materialul nu produce aspectul de ingalbenire pe fon alb, nu crapa, nu se fisureaza si rezista pe unghiile subtiri si moi. Top Coat-ul este fabricat din materii prime americane de inalta calitate.

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 2 min de polimerizare in lampa UV (36 W) sau 30-60 sec in lampa LED.

Top Coat Galaxy este un produs de îngrijire a unghiilor care a devenit foarte popular recent. În special în rândul femeilor pasionate de nail art, acest top coat promite să ofere un aspect deosebit al manichiurii, datorită particulelor strălucitoare care îi conferă un aspect cosmic.

Una dintre caracteristicile importante ale acestui top coat este că nu lasă un strat lipicios pe unghii. Acesta este deseori o problemă cu alte produse similare, dar Top Coat Galaxy a fost creat special pentru a evita această problemă. Prin urmare, după aplicarea acestui top coat, vei avea o manichiură strălucitoare, fără a avea senzația inconfortabilă a unui strat lipicios.

Ambalajul produsului vine într-un recipient de 12 ml și are codul 09. Acesta este perfect pentru femeile care își doresc să își păstreze unghiile strălucitoare, dar care nu doresc să petreacă prea mult timp și energie pentru îngrijirea acestora.

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să se aplice Top Coat Galaxy după ce s-a terminat de aplicat lacul de unghii. Acest top coat va ajuta la menținerea culorii și a strălucirii unghiilor, astfel încât manichiura ta să arată perfect timp îndelungat.

În concluzie, Top Coat Galaxy este un produs excelent pentru femeile care își doresc o manichiură strălucitoare și menținerea acesteia timp îndelungat. Cu particulele strălucitoare care conferă un aspect cosmic și fără a lăsa un strat lipicios, acest top coat este cu siguranță un produs de îngrijire a unghiilor care trebuie să fie încercat.