Ochi de pisică gel de lac 24D Wild 01

Codul produsului: 11484
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
5,26 €
5,67 $
65 cumpărat
65 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 461
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 01
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

GEL POLISH
“CAT'S EYE WILD”
Oja de gel Cat's Eye Wild vă permite să creați modele incredibile. Culoarea principală este argintie, dar fiecare ojă cu gel are o strălucire suplimentară, datorită căreia efectul cerului de noapte va apărea pe unghiile tale.

Gel polish-ul trebuie aplicat de preferință pe negru sau pe o altă culoare potrivită a substratului. Cu ajutorul unui magnet, puteți face o varietate de desene pe unghii, chiar dacă acoperirea este de aceeași nuanță.


ADVANTAGES:
puteți crea un efect de cer înstelat

culoare argintie bogată

auto-nivelare

imită o piatră prețioasă

nu are un strat lipicios

poate fi folosit pentru a crea un efect de "piatră lichidă"
un design eficient care nu necesită abilități profesionale. Este suficient să cumpărați doar un magnet pentru un ochi de pisică și acest gel de lustruit - și acum evidențele irizate, modelele sunt gata. Sub influența magneților pentru gel de lustruit "ochi de pisică", particulele de metal sunt colectate în modele originale 3D. cu toate acestea, putem obține aspectul nu numai al liniilor strălucitoare. Magneții pentru manichiura Global Fashion vă permit să desenați alte figuri fanteziste pe unghii: stele, dungi, zigzaguri și chiar inimi. Magnetul dreptunghiular clasic are o lungime de 3 cm și, pentru comoditatea creării unui desen, este completat cu un mâner. Aceasta este o opțiune ideală pentru a crea dungi îngrijite. Cu cât suprafața instrumentului este mai mare, cu atât mai mare va fi dunga.
Un magnet rotund din neodim cu un diametru de 20 mm este perfect pentru a crea un efect frumos de ochi de pisică, pentru a crea modele aerodinamice, semicercuri, sfere și valuri.
aplicăm baza pe placa de unghii, o aliniem, o uscăm într-o lampă. Nu îndepărtăm stratul lipicios. Apoi, acoperim cu un lac de gel închis într-un singur strat și uscăm. Aplicăm oja de gel Cat Eyes Global Fashion. Aducem magnetul la suprafața lacului de gel, distanța optimă este de 5 mm. Nu aplicați niciodată un magnet pe placa de unghii, stricați designul creat. Aplicăm partea superioară, sigilând marginile.


achiziționați un magnet de formă rotundă pentru a obține efectul de adâncime

1.depozitați magneții separat de gelul de lustruit, altfel se vor demagnetiza și își vor pierde proprietățile

2. Înainte de a vă acoperi unghiile cu ojă magnetică cu gel magnetic, rulați ușor bula în palme. Astfel, particulele de metal sunt distribuite uniform

3. vopsiți fiecare unghie separat - altfel lacul se poate împrăștia, iar modelul nu va mai fi frumos
TEHNICA DE APLICARE:
SUBȚINUTURI:
Cat eyes Gel Polish
CULORI:
03
04
02
05
06
01
11489
11488
11487
11486
11485
11484
ml.
8
Dacă ești în căutarea unui look uimitor pentru un eveniment special sau timpul liber, atunci ochii de pisică gel de lac 24D Wild 01 sunt ceva ce trebuie să încerci! Aceste oje semipermanente întruchipează eleganța și stilul, oferindu-ți un aspect unic și îndrăzneț.

24D Wild Cat Eyes este o linie de oje semipermanente, care include mai multe culori și modele inspirate de animale. Modelul Wild 01 este unul din cele mai căutate, deoarece oferă un efect realist, imitând unghiile și ochii unui leopard supărat. Această ojă este perfectă pentru a adăuga o notă sălbatică oricărui outfit.

O ochiul de pisică gel de lac 24D Wild 01 este perfect pentru oricine dorește să fie în centrul atenției. Formula sa de lungă durată și rezistentă la distrugerea sau zgârieturile o face ideală pentru a fi purtată timp de câteva săptămâni, fără ca manichiura să se estompeze sau să se deterioreze.

Aplicarea ochilor de pisică gel de lac 24D Wild 01 este ușoară, iar rezultatul final va fi perfect în orice moment al zilei sau al nopții. De asemenea, aceste oje semipermanente sunt accesibile și pot fi găsite în magazinele de specialitate sau online.

În concluzie, dacă vrei să impresionezi cu o manichiură elegantă și la modă, atunci ochii de pisică gel de lac 24D Wild 01 sunt perfecti pentru tine. Nu vei regreta să încerci această linie de oje semipermanente și să adaugi această notă sălbatică garderobei tale!