Ochi de pisică cu gel de lac 24D Wild 02

Codul produsului: 11485
Soldul stocului: mult
100 lei
5,24 €
5,67 $
81 cumpărat

Cantitate:

81 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 813
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 02
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

GEL POLISH
“CAT'S EYE WILD”
Oja de gel Cat's Eye Wild vă permite să creați modele incredibile. Culoarea principală este argintie, dar fiecare ojă cu gel are o strălucire suplimentară, datorită căreia efectul cerului de noapte va apărea pe unghiile tale.

Gel polish-ul trebuie aplicat de preferință pe negru sau pe o altă culoare potrivită a substratului. Cu ajutorul unui magnet, puteți face o varietate de desene pe unghii, chiar dacă acoperirea este de aceeași nuanță.


ADVANTAGES:
puteți crea un efect de cer înstelat

culoare argintie bogată

auto-nivelare

imită o piatră prețioasă

nu are un strat lipicios

poate fi folosit pentru a crea un efect de "piatră lichidă"
un design eficient care nu necesită abilități profesionale. Este suficient să cumpărați doar un magnet pentru un ochi de pisică și acest gel de lustruit - și acum evidențele irizate, modelele sunt gata. Sub influența magneților pentru gel de lustruit "ochi de pisică", particulele de metal sunt colectate în modele originale 3D. cu toate acestea, putem obține aspectul nu numai al liniilor strălucitoare. Magneții pentru manichiura Global Fashion vă permit să desenați alte figuri fanteziste pe unghii: stele, dungi, zigzaguri și chiar inimi. Magnetul dreptunghiular clasic are o lungime de 3 cm și, pentru comoditatea creării unui desen, este completat cu un mâner. Aceasta este o opțiune ideală pentru a crea dungi îngrijite. Cu cât suprafața instrumentului este mai mare, cu atât mai mare va fi dunga.
Un magnet rotund din neodim cu un diametru de 20 mm este perfect pentru a crea un efect frumos de ochi de pisică, pentru a crea modele aerodinamice, semicercuri, sfere și valuri.
aplicăm baza pe placa de unghii, o aliniem, o uscăm într-o lampă. Nu îndepărtăm stratul lipicios. Apoi, acoperim cu un lac de gel închis într-un singur strat și uscăm. Aplicăm oja de gel Cat Eyes Global Fashion. Aducem magnetul la suprafața lacului de gel, distanța optimă este de 5 mm. Nu aplicați niciodată un magnet pe placa de unghii, stricați designul creat. Aplicăm partea superioară, sigilând marginile.


achiziționați un magnet de formă rotundă pentru a obține efectul de adâncime

1.depozitați magneții separat de gelul de lustruit, altfel se vor demagnetiza și își vor pierde proprietățile

2. Înainte de a vă acoperi unghiile cu ojă magnetică cu gel magnetic, rulați ușor bula în palme. Astfel, particulele de metal sunt distribuite uniform

3. vopsiți fiecare unghie separat - altfel lacul se poate împrăștia, iar modelul nu va mai fi frumos
TEHNICA DE APLICARE:
SUBȚINUTURI:
Cat eyes Gel Polish
CULORI:
03
04
02
05
06
01
11489
11488
11487
11486
11485
11484
ml.
8
Ochi de pisică sunt un stil popular de manichiură care implică un efect de umbrire subtilă sau o nuanță strălucitoare în vârful unghiilor. Dar cum obținem acest efect trendy? Ei bine, răspunsul nostru este prin utilizarea gelului de lac 24D Wild Cat eyes.

Gelul de lac 24D Wild Cat eyes este o ojă semipermanentă proiectată special pentru a crea această manichiură populară "ochi de pisică". Este disponibil într-o gamă largă de culori și poate fi utilizat în diverse stiluri.

Ojă semipermanentă este ideală pentru cei care doresc să păstreze manichiura intactă pentru mai mult de două săptămâni. Această ojă are un timp de uscare rapid și se aplică ușor, astfel încât să puteți vărsa rapid în culoarea preferată.

24D Wild Cat eyes vine într-un tub mic, dar nu te lăsați păcălit, deoarece nu aveți nevoie de mult produs. Puteti aplica acesta pe unghii cu pensula speciala adaugata, iar apoi puteti adauga efectul "ochi de pisica" cu ajutorul unui magnet special.

Pentru a crea efectul de "ochi de pisică" veți avea nevoie de un magnet plate adaugat. Aplicați gelul de lac pe unghie și apoi plasați magnetul în apropierea unghiei și mențineți-l timp de 15-20 de secunde. După aceea, va fi creat efectul de umbrire sau nuanță strălucitoare dorita, modelul fiind diferit in functie de forma magnetului pe care il folositi.

Pentru a finaliza manichiura, adăugați un strat de top coat pentru a proteja designul și a preveni ciobirea. Așteptați să se usuce, iar apoi veti obtine un efect subtil și elegant "ochi de pisica" pe unghii.

În concluzie, dacă doriți să experimentați ceva nou și să adăugați o notă trendy la manichiura dvs., încercați gelul de lac 24D Wild Cat eyes și veți fi gata într-o clipită cu o manichiură cu "ochi de pisică" moderna și sofisticata.