Creionul de ștampilare cu două fețe este un instrument indispensabil pentru ștampilarea modelelor pentru fiecare tehnician de unghii. Nu contează dacă îți faci unghiile la un salon sau acasă, pentru tine. Imprimarea pe acest formular facilitează transferul desenelor individuale de dimensiuni mici și medii.

Imprimare cu ștampilă pe ambele fețe, liliac + disc

Codul produsului: 11614
Soldul stocului: nu avem în stoc
70 lei
3,64 €
3,89 $
(4)
89 cumpărat
(4)
89 cumpărat
Descriere

Creionul de ștampilare cu două fețe este un instrument indispensabil pentru ștampilarea modelelor pentru fiecare tehnician de unghii. Nu contează dacă îți faci unghiile la un salon sau acasă, pentru tine. Imprimarea pe acest formular facilitează transferul desenelor individuale de dimensiuni mici și medii.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 282
Brandul Global Fashion
Țara de producere China
Dimensiunile
Lungimea 16.00
Lăţimea 12.30
Înălțimea 4.00
Opinii (7)

Scrie o părere despre produs

2023-11-07 08:47:47
1

2023-10-06 09:21:43
5

2023-09-25 16:40:24
5

2023-08-16 14:02:48
5

2022-11-09 08:12:18
3

M-am uitat la punctul de livrare și perna interioară căzuse cu fundul și decorul era peste tot. De aceea a fost anulată.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2021-12-16 13:59:10
5

Ștampila este bună, partea de jos se tipărește pe ura, dar partea de sus nu a vrut să se reimprime decât puțin nu bafil) și toată materia puțin câte puțin s-a dus .

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-12-03 17:33:22
3

Cazul este mare, dar a venit cu o fisură în caz!!!! Nu am avut timp să aștept pentru altul, acesta este singurul motiv pentru care l-am luat. Produsul este fragil și producătorul ar fi trebuit să aibă grijă de integritatea produsului. Din acest motiv, îi scot două stele.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm despre această situație. Puteți lăsa un feedback despre serviciul de livrare Wildberries în cabinetul dvs. personal, în secțiunea "Apeluri". De asemenea, puteți să verificați bunurile atunci când le primiți la punctul de livrare și să le refuzați în cazul în care găsiți probleme. Cu stimă, echipa Global Fashion.

Imprimarea cu ștampilă pe ambele fețe poate fi o opțiune excelentă pentru decorarea unghiilor, adăugând frumusețe și originalitate manichiurii. Această tehnică implică folosirea unei ștampile pentru a transfera un design de pe o placă de ștanțare pe unghia naturală sau falsă.

Pentru a crea un aspect interesant, puteți combina două modele de pe plăci diferite și aplicați-le pe ambele fețe ale unei unghii. În acest articol, vom discuta despre un design care vă poate inspira să explorați această tehnică, imprimarea cu ștampilă liliac + disc.

Pentru a începe, aveți nevoie de materialele dorite - o placă de ștanțare cu modele liliac și disc, o ștampilă, o unghie naturală sau falsă și oja de unghii în două nuanțe diferite.

În primul rând, aplicați oja de baie de la cuticulă la marginea vârfului unghiei, asigurându-vă că acoperiți întregul suprafață. Lăsați să se usuce complet.

Apoi, alegeți un model de pe placa de ștanțare cu flori lilac și aplicați o ojă de unghii într-o nuanță de liliac. Utilizați ștampila pentru a transfera modelul pe unghie. Puneți mai multă presiune pe ștampilă pentru a garanta că designul este transferat întreaga suprafață a unghiei.

După ce ați aplicat primul design, alegeți un model de pe placa cu discuri și aplicați un ojă de unghii de o altă nuanță. Utilizați din nou ștampila pentru a transfera designul pe cealaltă parte a unghiei.

După ce ați terminat cu ambele modele, aplicați un strat subtire de lac transparent pentru a proteja manichiura și pentru a prelungi durata sa de viață.

Imprimarea cu ștampilă pe ambele fețe, liliac + disc poate fi un design simplu, dar elegant care poate fi realizat acasă cu ușurință. Este un mod excelent de a vă arăta creativitate și de a vă etala personalitatea. Experimetați cu diferite combinații și modele pentru a obține un aspect unic al manichiurii dvs.