Алмазная насадка для кутикулы, цилиндр скруглённый 4.03 B

Codul produsului: 11704
Soldul stocului: nu avem în stoc
50 lei
2,61 €
2,80 $
25 cumpărat
25 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Manichiura și pedichiura sunt două aspecte importante ale îngrijirii personale, iar pentru a le realiza în mod corespunzător, este necesar să se utilizeze instrumente adecvate. Una dintre cele mai utile și eficiente unelte pentru îngrijirea cuticulei este dottredul cu diamant sau, în termeni obișnuiți, cilindrul skruglyonny 4.03 B.

Acesra este o alegerile preferată de mulți profesioniști din industria frumuseții datorită funcționalității sale remarcabile. Înlocuirea dottredului cu diamant cu instrumente tradiționale cum ar fi pensetele sau foarfeca, va simplifica și va îmbunătăți incredibil procesul de curățare a cuticulei.

Cilindrul skruglyonny 4.03 B este folosit pentru a elimina colțurile ascutite, pentru a înlătura pielea moartă sau aspră și pentru a curăța resturile de lac de pe unghii. În plus, acesta este utilizat pentru a netezi și a curăța suprafața unghiei, astfel încât ojele sau lacurile utilizate ulterior să poată fi aplicate într-un mod mai precis și mai uniform.

Cilindrul skruglyonny 4.03 B este extrem de delicat și nu va deteriora zona înconjurătoare a cuticulei. Acesta poate fi utilizat atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură și este compatibil cu majoritatea frezelor profesionale pentru manichiură și pedichiură.

Pentru a utiliza cylindru skruglyonny 4.03 B, trebuie să se asigure că instrumentul este sterilizat. După curățarea cuticulei, trebuie să porniți freza electrică la o viteză potrivită și să utilizați cilindrul pentru a îndepărta cu grijă pielea moartă sau aspră și a netezi suprafața unghiilor.

În concluzie, utilizarea uneltelor adecvate pentru îngrijirea manichiurii și pedichiurii este esențială pentru obținerea unor rezultate ireproșabile și de calitate superioară. Cilindrul skruglyonny 4.03 B este un instrument versatil și practic pentru îndepărtarea pielei cuticulei și curățarea unghiilor, iar utilizarea sa va îmbunătăți semnificativ procesul de îngrijire a unghiilor.