Oja semipermanenta Thermo, Global Fashion 8ml, 03

Codul produsului: 11869
Soldul stocului: mult
90 lei
4,70 €
5,04 $
(5)
35 cumpărat

Cantitate:

(5)
35 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 197
Numărul de produse î ntr-o cutie 24
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 03
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-19 00:18:34
5

THERMO GEL POLISH
Oja semipermanentă termică este o ojă care își poate schimba culoarea în funcție de temperatura ambientală și de căldura mâinilor tale. Rezultatul este un gradient frumos și neted.

Ojele semipermanente sunt trifazice, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o bază și de un top pentru a crea un strat de finisare de lungă durată cu ele.
Necesită aceeași pregătire ca și o ojă semipermanentă obișnuită
Se aplică în 2-3 straturi cu polimerizare intermediară timp de 60-120 de secunde.
Unghiile fragile necesită întărire cu o bază/top.
La aplicarea stratul de finisare trebuie să sigilați marginile unghiei
Se recomandă în special clientelor în sezonul rece, când efectul se manifestă mai clar


SUBTILITĂȚILE MUNCII:
1
AVANTAJE:
oja semipermanentă este pigmentată, 2 straturi subțiri sunt suficiente
culoarea nu este monotonă, se schimbă constant în funcție de temperatură

se pot realiza modele frumoase,
este ușor de aplicat

nu face dungi atunci când este aplicat

nu are miros înțepător

polimerizare rapidă

auto-nivelare
5
3
4
2
ml.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01

Гель-лак термо Temperature Changing 8 мл Global Fashion . Одним из современных хитов является термо гель-лак, меняет свой оттенок в зависимости от изменения температуры окружающей среды, с которой соприкасаются пальцы (воздуха, воды, предметов) и самой ногтевой пластины. Таким образом, когда руки с термо-маникюром замерзают и становятся холодными, то гель-лаковое покрытие принимает более темный оттенок, а когда кончики пальцев теплые -то светлый. Такая реакция обусловлена тем, что в состав термо гель-лаков входят специальные пигментированные частицы, которые чувствительны к любому перепаду температуры. В зависимости от количества тепла, поглощаемого гель-лаковым покрытием, более ярко проступает тот или иной оттенок. У вашего маникюра будет своё собственное настроение, и это поможет вам всегда казаться разной! Сочетая качество продукции бренда Global Fashion и необычайный эффект термо гель-лака, вы будете всегда выглядеть неотразимо!Объем 8мл. В палитре 18 невероятных цветов. Термо покрытие Global Fashion подарит вам безупречные ухоженные ноготки со стойким зеркальным блеском для эффектного стильного образа!

Гель лак термо от Global Fashion 03 este un produs inovator care a cucerit inimile femeilor din intreaga lume. Aceasta oja semipermanenta termo se schimba de la o culoare la alta in functie de temperatura corpului nostru. Astfel, nu vei mai fi nevoita sa-ti faci griji in legatura cu alegerea culorii potrivite pentru momentul potrivit.

Extinderea unghiilor cu oja semipermanenta de la Global Fashion este o alegere excelenta pentru ca rezista mult mai mult timp decat oja obisnuita. De asemenea, mai este cunoscuta si sub numele de oja hybrydowa, iar procedeul de aplicare este foarte simplu, poti sa o faci acasa cu usurinta.

Pentru a aplica acest tip de oja pe unghiile tale, vei avea nevoie de baza pentru oja semipermanenta, gel de constructie, pensule, lampa UV sau LED si, desigur, oja Global Fashion. Este important sa urmezi fiecare pas cu mare atentie astfel incat sa obtii un rezultat impecabil.

In momentul in care vei aplica oja termo de la Global Fashion, aceasta va arata de o culoare intr-un mediu rece, iar in timp ce temperatura corpului se ridica, culoarea se va schimba. Astfel, vei putea sa fii mereu in tendinte si sa impresionezi pe toata lumea cu unghii originale si moderne.

In concluzie, daca doresti sa experimentezi cu un nou tip de oja si sa fii mereu in pas cu moda, oja semipermanenta termo de la Global Fashion este exact ceea ce ai nevoie. Indiferent de ocazie si de tinuta pe care o vei purta, vei avea intotdeauna unghiile perfecte.