Set de pulbere acrilică, 6 culori

Codul produsului: 11972
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,42 €
3,63 $
6 cumpărat
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 144
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei să îți decorezi unghiile cu adevărat special, atunci cu siguranță trebuie să încerci setul de pulbere acrilică, cu 6 culori diferite.

Aceste seturi de pulbere reprezintă o alternativă mult mai durabilă și mai rezistentă decât ojele tradiționale, lucru care le-a consacrat pe scară largă în lumea manichiurii și a pedichiurii.

Acest set conține 6 culori diferite, inspirate din cele mai noi tendințe ale modei și ale frumuseții, astfel încât să fie potrivite pentru o varietate de evenimente și ocazii.

Cu pulberea acrilică vei beneficia de o aderență perfectă, un finisaj uniform și un aspect luxos, care nu se deteriorează nici măcar după mai multe săptămâni.

În plus, unul dintre avantajele pulberii acrilice este că îți permite să dai formă și să modelezi unghiile în multe moduri diferite, astfel încât să le faci să arate exact așa cum îți dorești.

Deci, dacă îți dorești niște unghii perfecte și durabile, nu ezita să încerci acest set de pulbere acrilică cu 6 culori. Vei fi cu siguranță mulțumită de rezultat!