Set folie 10 buc (metal lichid) 05

Codul produsului: 12637
Soldul stocului: nu avem în stoc
19 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 28
Dimensiunile
Lungimea 12.70
Lăţimea 10.20
Înălțimea 3.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Setul de folie de transfer din metal lichid 05 este unul deosebit de popular în rândul pasionatelelor de nail art și nu numai. Cu ajutorul acestui set, poți crea cele mai spectaculoase modele pe unghiile tale! 

Setul conține 10 bucăți de folie de transfer, fiecare având o dimensiune de 10 x 14 cm. Folia se folosește simplu și eficient și poate fi aplicată pe orice tip de unghie, indiferent de forma acesteia. 

Ce face acest set de folie de transfer metalic atât de special este aspectul său atractiv și efectul deosebit de strălucitor pe care-l oferă manichiurii tale. Metalul lichid este o nouă tehnică de nail art care constă în aplicarea unui pigment metalic subțire pe vârful degetului, iar folia de transfer din acest set are aceeași textură metalică.

Această folie de transfer este potrivită pentru femeile care vor să-și exprime creativitatea în mod nelimitat și să-și personalizeze manichiura atât pentru o ocazie specială, cât și pentru uz zilnic. Setul 05 este ideal pentru oricine dorește să combine culori și modele și să obțină rezultate uimitoare.

Pentru a obține rezultatele dorite, poți utiliza un lac de unghii în nuanța preferată pe care să o aplici cu generozitate. Înainte de a aplica folia, trebuie să aștepți câteva secunde până când lacul de unghii se usucă și începe să devină lipicios. Aplică cu grijă folia de transfer metalic, asigurându-te că se lipește uniform pe întreaga suprafață a unghiei. În final, adaugă un strat de lac de unghii transparent pentru a proteja folia de transfer.

Setul de folie de transfer din metal lichid 05 este un produs de înaltă calitate, care poate fi folosit cu încredere în orice ocazie. Cu ajutorul acestei folii, poți crea modele unice și strălucitoare de unghii care sigur vor atrage atenția și te vor face să te simți specială și fermecătoare!