Global Fashion Gel Brush, drept, # 8 Japonia

Codul produsului: 12837
Număr articol: VR-Q2
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 lei
0,32 €
0,34 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Dimensiunile
Lungimea 17.80
Lăţimea 2.30
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pensula pentru gel de la Global Fashion este un instrument esențial pentru extensiile de unghii cu gel. Datorită firelor sale drepte, asigură o aplicare ușoară și precisă a gelului pe unghii, permițându-vă să creați forma și volumul dorit cu mai multă precizie. Mânerul ergonomic al pensulei garantează un confort maxim în timpul lucrului, ceea ce face experiența utilizării sale una plăcută și eficientă.

Această pensulă reprezintă o alegere excelentă atât pentru profesioniști cu experiență, cât și pentru începători. Indiferent de nivelul de abilitate, veți obține rezultate frumoase și durabile. Cu ajutorul acestei pensule, procesul de extensie a unghiilor va deveni mai facil, permițându-vă să vă bucurați de realizarea unor manichiuri impecabile, ce vor fi pe placul clientelor dvs. pe termen lung.

Atunci când investiți într-o pensulă de gel de la Global Fashion, puteți avea încredere în calitatea și fiabilitatea acestui produs. Aceasta va deveni un asistent de încredere în munca dumneavoastră, ajutându-vă să obțineți rezultate remarcabile și să transformați ideile creative în realitate. Descoperiți noi posibilități în arta manichiurii cu ajutorul pensulei de gel de la Global Fashion!