Камни кристалл Сваровски, треугольник, 20 шт

Codul produsului: 12879
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 13.70
Lăţimea 7.90
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Cristalele Swarovski sunt cele mai populare si frumoase cristale din lume. Ele sunt utilizate in industria de extindere a unghiilor si decorarea unghiilor pentru a adauga un stil unic si scanteietor manichiurii tale.

Dintre toate modelele disponibile, cristalele Swarovski in forma de triunghi sunt cele mai cautate pentru ca ofera o stralucire eleganta si armonioasa pe unghii. In plus, acestea se potrivesc perfect cu orice tip de manichiura sau design.

Fie ca utilizati aceste cristale pentru a crea modele intricate sau doar pentru a adauga putina sclipire manichiurii, cristale Swarovski in forma de triunghi sunt unul dintre cele mai populare accesorii folosite in extensia si decorarea unghiilor.

Pachetul de 20 de cristale este perfect deoarece ofera suficiente accesorii pentru a crea o varietate de modele si stiluri diverse. Acestea vin intr-o gama larga de culori si dimensiuni, astfel incat sa puteti gasi usor cristalele perfecte pentru manichiura ta.

In concluzie, cristalele Swarovski sunt o investitie value-attractive pentru oricine isi doreste sa aiba o manichiura impresionanta si unica. Fie ca sunteti un profesionist sau un novice in industria unghiilor, cristalele Swarovski in forma de triunghi si in pachete de 20 de bucati sunt un must-have.