Pigemnt (pudra) pentru unghii Global Fashion, Magic Powder Pen TJ11

Codul produsului: 13521
Soldul stocului: mult
45 lei
2,36 €
2,55 $
4 cumpărat

Cantitate:

4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 176
Dimensiunile
Lungimea 12.00
Lăţimea 2.50
Înălțimea 1.70
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, moda unghiilor a devenit tot mai populară în rândul femeilor. Extensia unghiilor şi decorarea lor cu diferite modele şi culori sunt doar câteva dintre opţiunile pentru a da un aspect unic şi atrăgător mâinilor tale. Două dintre produsele care au câştigat tot mai mult teren în ultimul timp sunt Global Fashion lacul de unghii şi creionul Magic Powder Pen TJ11.

Global Fashion este o marcă de lux care oferă o gamă largă de lacuri de unghii disponibile în nuanţe vibrante şi diverse texturi. Aceste lacuri de unghii sunt durabile, oferă o acoperire uniformă şi sunt uşor de aplicat. De asemenea, Global Fashion lacurile de unghii sunt rezistente la zgârieturi şi la şocuri, astfel încât unghiile tale vor arăta impecabil pentru o perioadă mai lungă de timp.

Creionul Magic Powder Pen TJ11 este un alt produs popular în industria unghiilor. Acest creion este destinat pentru a crea modele 3D cu un efect de pulbere de diamant pe unghiile tale, oferindu-le o strălucire unică şi o textură delicată. Acest creion este uşor de utilizat, astfel încât oricine poate obţine unghii superbe cu acest instrument. Pur şi simplu trasează modelul dorit pe suprafaţa unghiilor cu creionul, apoi aplică pudra Magic Powder deasupra designului. În final, curăţă excesul de pudră cu o perie sau o pensetă, iar designul va rămâne intact.

Astfel, atât Global Fashion lacul de unghii cât şi creionul Magic Powder Pen TJ11 sunt două produse uimitoare care îţi vor completa perfect manicura. Aceste produse sunt disponibile într-o varietate de culori şi nuanţe pentru a-ţi alege preferatele. Încearcă-le şi bucură-te de unghii extraordinare şi atrăgătoare.