Складное зеркало станет незаменимым аксессуаром в Вашей косметичке. Зеркало компактное, лёгкое и удобное. Аксессуар отлично поместится в сумку.

Купить складное зеркало для сумки 01, можно на нашем сайте.

Oglindă pliantă pentru geantă 01

Codul produsului: 13585
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Descriere

Складное зеркало станет незаменимым аксессуаром в Вашей косметичке. Зеркало компактное, лёгкое и удобное. Аксессуар отлично поместится в сумку.

Купить складное зеркало для сумки 01, можно на нашем сайте.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 7.00
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Ușor, compactă și practică, oglinda pliantă pentru geantă este accesoriul ideal pentru orice femeie care se îngrijește de aspectul său. Disponibilă într-o gamă variată de culori și modele, oglinda pliantă pentru geantă este preferată de multe ori pentru dimensiunile sale reduse și design-ul deosebit.

Această oglindă este concepută pentru a fi transportată cu ușurință în geanta de cosmetice sau în portofel, astfel încât să puteți verifica aspectul dumneavoastră în orice moment. Excelența calității oglinzii permite obținerea unei imagini clare și precise, indiferent de locul în care sunteți.

Oglinda pliantă pentru geantă 01 este un produs premium, care va face orice geantă de cosmetice de lux să se remarce și să fie practică. Cu o suprafață de dimensiuni ideale și o oglindă clară, această oglindă va fi un instrument uimitor în rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii și de machiaj.

Indiferent că sunteți acasă sau în deplasare, oglinda pliantă pentru geantă 01 va fi accesoriul esențial pentru a vă verifica machiajul sau a îmbunătăți aspectul fiecărui moment. Compactă și practică, această oglindă este echipată pentru a vă ajuta să vă îngrijiți de aspectul dumneavoastră oriunde vă aflați.

În concluzie, oglinda pliantă pentru geantă 01 este un accesoriu uimitor care va fi util în fiecare zi, de fiecare dată când trebuie să vă ocupați de aspectul dumneavoastră. Compactă, puternică și extrem de utilă, această oglindă pliantă este un produs excelent, care nu trebuie să lipsească din geanta niciunei femei moderne.