Oja 2 in 1 TCM12

Codul produsului: 13656
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 12.00
Lăţimea 8.00
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Oja 2 in 1 TCM12 este un produs inovator în materie de îngrijire a unghiilor. Aceasta ojă are o formulă specială, care permite utilizarea sa ca atât lac de unghii cât şi ca bază pentru aplicarea altei nuanţe.

Una dintre principalele caracteristici ale acestei oje este durabilitatea sa. Dacă aplici două straturi de ojă, această va dura până la două săptămâni fără să se ciobescă sau să se deterioreze.

De asemenea, oja 2 in 1 TCM12 are o textură uşoară şi o culoare intensă. Poate fi aplicată cu uşurinţă şi se usucă rapid, astfel încât vei putea să îţi continui activităţile obişnuite imediat după aplicare.

Oja 2 in 1 TCM12 poate fi combinată cu alte produse de îngrijire a unghiilor, precum extensii de unghii sau decoraţiuni cu pietre, cu un rezultat final spectaculos şi profesionist.

În concluzie, oja 2 in 1 TCM12 este un produs eficient şi practic, care îţi va oferi unghiile perfecte pentru mai mult timp. Este potrivit atât pentru folosirea acasă, cât şi pentru utilizarea într-un salon de înfrumuseţare. Încearcă-o şi tu şi vei fi surprinsă de efectele sale de lungă durată!