Cureta pentru pedichiură Staleks Expert 20 Type 1 PE-20/1

Codul produsului: 13770
Soldul stocului: mult
180 lei
9,41 €
10,06 $
5 cumpărat

Cantitate:

5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 565
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Staleks Expert 20 Tip 1 PE-20/1 este o unealtă indispensabilă în trusa oricărui specialist în manichiură și pedichiură. Fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, aceasta este concepută pentru a curăța ușor și cu precizie cuticula și pielea moartă din jurul unghiilor.

Această curettă pentru pedichiură este o unealtă excelentă pentru îndepărtarea cuticulei de pe unghiile de la picioare și poate fi folosită și la alte tratamente de îngrijire a unghiilor. Este ușor de manevrat și nu necesită o presiune puternică pentru a îndepărta pielea moartă.

Designul ergonomic al manerului umanizează procesul de munca și face pedichiura mai confortabilă pentru specialistul care o efectuează și pentru clientul care o primește. Curetta este ușor de curățat și întreținut.

Staleks Expert 20 Tip 1 PE-20/1 este considerată de mulți experți în domeniu ca fiind o unealtă de înaltă calitate și performanță, indispensabilă în activitatea zilnică a unui salon de frumusețe. Datorită calității materialelor și designului ergonomic, aceasta va asigura un lucru precis și rapid, fără a afecta suprafața unghiilor și cuticulei.

În concluzie, pentru a obține cele mai bune rezultate în pedichiură, este esențial să dispunem de instrumentele potrivite. Staleks Expert 20 Tip 1 PE-20/1 este o unealtă indispensabilă pentru a curăța cuticula și pielea moartă de pe unghiile de la picioare. Aceasta este un instrument de înaltă calitate și performanță, conceput pentru o utilizare îndelungată, confortabilă și eficientă pentru oricine lucrează în domeniul manichiurii și pedichiurii.