Pensulă pentru umbre MAC 17 BW, ultra fină

Codul produsului: 13843
Soldul stocului: mult
25 lei
1,31 €
1,40 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 234
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pensula pentru umbre MAC 17 BW, ultra fină este un must-have în trusa de machiaj. Această pensulă fabricată de MAC este perfectă pentru aplicarea umbrelor de ochi și a tonurilor subtile, dându-ți control total asupra nivelului de intensitate a culorii.

Această pensulă ultra fină are o formă unghiulară, ceea ce o face foarte ușor de manevrat pentru cele mai delicate și precise linii ale ochilor și sprâncenelor. Fiind fabricată din păr natural, această pensulă este foarte moale și plăcută la atingere, dar în același timp suficient de rigidă pentru a permite manevrarea fără probleme a umbrelor și a tonurilor.

Pensula pentru umbre MAC 17 BW este de asemenea ușor de curățat și întreținut. Nu necesită produse speciale de curățat pentru păr natural al pensulei și este suficient să o clătești cu apă caldă și să o lași să se usuce în mod natural. De asemenea, este mică și compactă, astfel încât o poți lua oriunde cu tine, fiind ideala pentru atunci când mergi în vacanță sau când ești într-o călătorie de afaceri și trebuie să rămâi bine machiată.

În concluzie, dacă dorești o pensulă pentru umbre ultra fină, precisă și ușor de utilizat, pensula pentru umbre MAC 17 BW este un produs de calitate și durabil, care nu ar trebui să lipsească din trusa ta de machiaj.