Burete facial 1 bucată, 1450

Codul produsului: 13990
Soldul stocului: mult
20 lei
1,04 €
1,12 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 225
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Buretele facial este un accesoriu indispensabil în rutina de îngrijire a tenului, iar în ultimii ani a devenit din ce în ce mai popular. Un astfel de burete poate fi folosit pentru curățarea delicată a pielii, aplicarea machiajului și pentru exfolierea cu blândețe a tenului.

Printre avantajele utilizării unui burete facial se numără faptul că acesta ajută la eliminarea celulelor moarte, la reducerea porilor și la creșterea circulației sanguine.În plus, folosind un burete facial poți obține un machiaj uniform și natural.

Buretele facial 1 bucată costa in jurul sumei de 1450 Lei, insa pretul poate varia in functie de brand si modelul de burete ales. Este important sa alegem un burete de calitate, pentru a beneficia de toate avantajele utilizarii sale și pentru a evita orice fel de alergii sau iritații.

Pentru a utiliza un burete facial, acesta trebuie umezit cu apă călduță și apoi stratul superficial, necurat all burete, îndepărtat prin clătire si apăsare ușoara a acestuia. Buretele trebuie folosit cu delicatete, masând pielea cu mișcări circulare, iar după utilizare trebuie clătit bine și lăsat să se usuce într-un loc răcoros și uscat. 

În concluzie, un burete facial este un produs versatil și util pentru orice persoană care își dorește o piele sănătoasă și frumoasă. Investiția într-un astfel de burete poate ajuta la îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului și poate adăuga un plus de strălucire tenului tău.