Burete de spălare 1453

Codul produsului: 13992
Soldul stocului: mult
15 lei
0,78 €
0,83 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 221
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Buretele de spălare 1453 este un produs indispensabil în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Acesta este conceput pentru a curăța porii în profunzime și a elimina machiajul, impuritățile și excesul de sebum.

Buretele de spălare 1453 a fost denumit astfel în onoarea anului în care a fost fondat Imperiul Otoman și reprezintă o combinație perfectă între tradiție și inovație. Fabricat din spumă moale și durabilă, acest burete are o formă ergonomică care se mulează perfect pe fața ta.

Pentru a utiliza buretele de spălare 1453, este necesar să îl umezești cu apă călduță și să adaugi o cantitate mică de produs de curățare. Cu mișcări circulare blânde, curăță fața și gâtul. După utilizare, clătește buretele cu apă și lasă-l să se usuce într-un loc răcoros și uscat.

Unul dintre avantajele folosirii unui burete de spălare este faptul că ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și la eliminarea celulelor moarte din piele. De asemenea, previne formarea de puncte negre și acnee.

În concluzie, buretele de spălare 1453 este un produs de înaltă calitate care ajută la îngrijirea pielii tale într-un mod delicat și eficient. Încearcă-l și tu și bucură-te de o piele curată și proaspătă în fiecare zi!