Pensetă pentru sprâncene Anny, 3912

Codul produsului: 14007
Soldul stocului: nu avem în stoc
45 lei
2,37 €
2,52 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 141
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Penseta pentru sprâncene Anny, 3912 este una din cele mai apreciate pensete de către pasionatele de make-up și nu numai. Cu o formă ergonomică și o precizie deosebită, această pensetă este indispensabilă în trusa de machiaj a celor care sunt atente la detalii și vor să aibă sprâncenele perfect definite.

Realizată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, penseta Anny, 3912 are o mâner texturat pentru o prindere sigură și confortabilă. De asemenea, estetic vorbind, aceasta se remarcă prin designul său modern și delicat, potrivindu-se pentru orice gust și orice stil.

Dar ce face această pensetă atât de specială? Ei bine, încă de la prima utilizare, veți observa că aceasta are o precizie maximă, putând prinde cu ușurință firele de păr nedorite și să le îndepărteze la fel de ușor. Acest lucru se datorează vârfurilor sale perfect unghiforme, care nu își pierd forma în timp și asigură o aderență maximă.

Pentru ca sprâncenele să fie definite și aranjate perfect, penseta Anny, 3912 este un instrument de bază pentru epilarea acestora. Însă, atenție! Este recomandat să fiți foarte atente și să nu exagerați cu epilarea, astfel încât să evitați modificarea formei sprâncenelor și un aspect neplăcut.

În concluzie, penseta pentru sprâncene Anny, 3912 este o alegere excelentă pentru cei care își doresc să aibă o trusă de machiaj completă și de calitate. Este un instrument indispensabil pentru orice femeie care dorește să aibă sprâncenele perfect definite și bine întreținute.