Pahar de măsurare 100 ml

Codul produsului: 14027
Soldul stocului: nu avem în stoc
21 lei
1,10 €
1,19 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 99
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Paharul de măsurare de 100 ml este un recipient esențial pentru orice persoană care se ocupă de ingrijirea părului sau vopsirea lui acasă. Acest recipient este fabricat din sticlă sau plastic rezistent, cu marcaje clare, care indică volumul lichidului măsurat.

Un pahar de măsurare de 100 ml poate fi utilizat în mai multe moduri, de la măsurarea cantităților de șampon sau balsam folosite în timpul spălării părului, la cantitățile de vopsea utilizate pentru a colora părul. De asemenea, poate fi folosit și pentru a dilua vopseaua înainte de aplicarea acesteia.

Este important să folosiți un pahar de măsurare atunci când lucrați cu produse pentru păr pentru a asigura un volum precis și consistent de substanță utilizată în fiecare aplicare. Acest lucru nu numai că vă ajută să economisiți timp și bani, ci și să obțineți rezultate consistente și mai bune pentru sănătatea părului dumneavoastră.

Pe lângă utilizarea pentru îngrijirea părului, paharele de măsurare de 100 ml sunt foarte utile și în bucătărie atunci când se pregătesc rețete sau se dozează medicamente lichide pentru copii sau animale de companie.

În concluzie, paharul de măsurare de 100 ml este un instrument indispensabil în trusa de ingrijire a părului sau în bucătărie. Acest recipient mic și practic vă ajută să măsurați cantități precise de lichid, economisindu-vă timp și bani și asigurându-vă că obțineți cele mai bune rezultate pentru sănătatea părului dumneavoastră.