Decorațiuni pentru unghii, sticlă spartă, culoare roz #17

Codul produsului: 14232
Soldul stocului: mult
10 lei
0,52 €
0,56 $
4 cumpărat

Cantitate:

4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 210
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Decorațiunile pentru unghii sunt o modalitate foarte populară de a-ți arăta creativitatea și personalitatea prin manichiură. Există o mulțime de opțiuni disponibile, de la extinderea unghiilor, folii de transfer, autocolante decorative și multe altele.

O idee cool și îndrăzneață de decorare pentru unghii este folosirea sticlei sparte. Nu trebuie să cauți o sticlă de vin să o spargi, pentru această metodă se poate folosi o folie specială cu un model de sticlă spartă. însă, trebuie să ai grijă să nu te rănești și să folosești mănuși de protecție.

După ce ai aplicat folia cu model de sticlă spartă, poți să adaugi o culoare vibrantă pentru a da un aspect mai vieții. Culoarea roz este perfectă pentru acest tip de decorare. Folosește o nuanță de roz ușor mai închisă și vei obține o manichiură dramatică dar feminină.

Așadar, dacă dorești să îți decorezi unghiile cu ceva diferit și elegant, încearcă utilizarea foliilor cu model de sticlă spartă și adaugă o nuanță de roz îndrăzneață. Nu doar că vei fi la modă și trendy, dar vei fi și admirată pentru creativitatea ta.