Set de lac de gel (4 buc) + lampă + freză, numărul 2

Codul produsului: 14255
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile frumoase și bine îngrijite sunt o parte importantă a înfățișării noastre zilnice. În acest sens, seturile de manichiură sunt un ajutor de nădejde pentru a avea o manichiură de calitate profesională chiar la tine acasă.

Acest articol se concentrează asupra setului de lac de gel care conține 4 culori diferite, o lampă de 36W și o freză.

Primul lucru pe care îl vei observa este ambalajul frumos și elegant în care setul este ambalat. Cele 4 culori diferite ale lacului de gel sunt alese cu grijă pentru a fi potrivite oricărui gust și oricărei ocazii. De la un albastru închis la un corai aprins, setul a fost conceput pentru a oferi o diversitate de nuanțe pentru fiecare moment.

În plus, lampă de 36W este perfectă pentru a usca rapid și eficient lacul de gel. Această lampă are o funcție de temporizare pentru a vă ajuta să nu pierdeți timpul cu cronometrarea. În plus, cu acest set, veți primi și o freză care vă va permite să dați formă unghiilor într-un mod precis și controlat.

Pe scurt, acest set de lac de gel, lampă și freză este un cadou perfect pentru oricine dorește să aibă unghiile frumoase și bine îngrijite. Este un set complet, care vă va ajuta să obțineți o manichiură frumoasă acasă, la un preț accesibil. Indiferent dacă sunteți începători sau experimentați în lumea manichiurii, acest set va satisface toate nevoile dvs. și poate fi o alegere excepțională pentru a face un cadou unei persoane dragi.