Set de lac de gel (10 buc) 18 ml, set 5

Codul produsului: 14258
Soldul stocului: nu avem în stoc
16 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 15
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dacă ești pasionată de manichiură și vrei să te bucuri de unghiile perfecte pentru mai mult timp, atunci un set de lac de gel poate fi soluția potrivită pentru tine. Setul de lac de gel este compus din 10 bucăți de lac de gel cu o capacitate de 18 ml fiecare, în culori diferite, ce îți permit să îți personalizezi manichiura după preferințele tale.

Aceste lacuri de gel sunt durabile și rezistente, fiind ideale pentru a obține o manichiură perfectă timp de 2-3 săptămâni. Cu ajutorul lor, poți face și designuri complexe și avansate.

Setul de lac de gel este ușor de aplicat și se usucă rapid sub lampa UV sau LED. În plus, are o formulă non-toxică, fiind potrivit pentru utilizarea acasă sau în saloanele de înfrumusețare.

Un alt avantaj al acestui set de lac de gel este faptul că poate fi un cadou minunat pentru prietenele tale care iubesc manichiura. Setul de 5 lacuri de gel cu capacitate de 18 ml fiecare, în culori diverse, este ideal pentru un cadou special de Crăciun sau de ziua cuiva drag.

În concluzie, setul de lac de gel este o investiție excelentă pentru cei care vor să obțină o manichiură perfectă timp îndelungat. Îți recomandăm să investești în acest set și să experimentezi cu culorile și designurile, pentru a-ți personaliza manichiura după bunul plac.