Straluci 1 kg, albastru

Codul produsului: 14264
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Foarte mulţi oameni sunt pasionaţi de îngrijirea unghiilor, iar pentru aceştia, producătorii de produse pentru nail art au creat o mulţime de variante care să-i impresioneze mereu. Printre cele mai populare produse se numără seturile de sclipici şi extinderea unghiilor. Un produs foarte apreciat de cei care îşi doresc un finish strălucitor şi elegant este Straluci 1 kg, albastru.

Straluci 1 kg, albastru este o pulbere sclipitoare care se poate utiliza pentru decorarea unghiilor naturale sau extinse. Prezentată sub formă de praf, aceasta poate fi aplicată cu uşurinţă pe unghii sau poate fi amestecată cu geluri sau lacuri de unghii transparente pentru a se obţine efectul strălucitor dorit.

Produsul poate fi utilizat cu succes pentru a crea diferite tipuri de modele, cum ar fi aplicarea către afară a sclipiciului pentru un aspect dramatic sau aplicarea sub formă de gradient pentru un efect subtil şi deosebit. Culorile disponibile sunt variate, dar albastrul Straluci 1 kg este una dintre variantele cele mai frumoase.

În plus, produsul este foarte rezistent, permiţând astfel ca unghiile să rămână strălucitoare şi impecabile pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, poate fi utilizat şi în alte scopuri, cum ar fi pentru decorarea hainelor sau obiectelor decorative.

În concluzie, Straluci 1 kg, albastru este un produs excelent pentru cei pasionaţi de îngrijirea unghiilor şi care îşi doresc un finish strălucitor şi la modă. Cu o gamă largă de culori disponibile şi o mulţime de posibilităţi creative, acest produs va adăuga oricărei manichiuri un plus de eleganţă şi rafinament.