Пиксели кристалл Сваровски rainbow

Codul produsului: 14498
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pixeli cristal Swarovski Rainbow sunt una dintre cele mai noi si spectaculoase inovatii in lumea decoratiunilor unghiilor. Acestea sunt esential o noua tehnologie de aplicare a cristalelor Swarovski, care le permite sa fie aranjate intr-o varietate impresionanta de modele si culori. 

Pixelii cristal Swarovski Rainbow sunt disponibili in diverse culori, de la albastru si verde pana la roz, rosu si galben, si pot fi utilizati pentru crearea unor modele unicat si stralucitoare pe unghiile tale. 

Pentru a aplica pixelii crystal Swarovski Rainbow, se utilizeaza o metoda numita "extinderea unghiilor", prin care se aplica un strat subtire de gel sau acrilic peste unghia naturala, care este apoi indreptat si modelat pentru a fi plat. Cristalele Swarovski sunt apoi asezate pe unghie folosind un instrument special, iar apoi etanseitatea lor este asigurata cu ajutorul unui alt strat de gel sau acrilic. 

Unul dintre principalele avantaje ale pixelilor cristal Swarovski Rainbow este faptul ca, spre deosebire de alte cristale Swarovski, acestea nu "aluneca" sau nu se misca atunci cand sunt aplicate pe unghii, ceea ce le face mult mai rezistente si mai durabile. Intr-adevar, multi specialisti in domeniul manichiurii sugereaza ca aceasta metoda este cu mult mai durabila decat alte tehnici de aplicare a cristalelor Swarovski, ceea ce o face ideala pentru persoanele active sau care isi petrec mult timp programandu-si unghiile. 

In plus, pixelii cristal Swarovski Rainbow sunt usor de aplicat si au un aspect deosebit atunci cand sunt combinati cu alte decorațiuni de unghii, cum ar fi fluturii, florile, perlele si alte forme si culori de kristale. Le puteti utiliza pentru a adauga un efect wow la orice ocazie, de la nunti si botezuri, pana la petreceri si concerte. 

Aceasta tehnica se numeste si "nail art", care este cel mai in top in momentul de fata in lumea manichiurii, si cu siguranta pixelii cristal Swarovski Rainbow pot adauga un element special si stralucitor la orice tip de design. Asadar, daca iti doresti unghii frumoase si cu o stralucire aparte, nu exista nicio indoiala ca pixelii cristal Swarovski Rainbow sunt o alegere excelenta si o decizie perfecta.