Колпачки абразива для педикюра, 16*25 мм, #80, pink 1 шт.

Codul produsului: 14678
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Колпачки абразива pentru pedichiură reprezintă unul dintre cele mai utilizate accesorii în timpul procesului de îngrijire a picioarelor. Acestea sunt compuse dintr-o parte superioară, denumită capăt, și o parte inferioară, denumită suport. Capătul este făcut dintr-un material abraziv, care ajută la îndepărtarea pielii moarte și asperităților de pe picioarele dumneavoastră.

În acest context, poate fi vorba de modelul 16*25 mm de culoare pink, cu granulație #80, care este disponibil într-un singur exemplar. Pentru a utiliza eficient acest tip de accesorii, trebuie să fie atașat pe o freză specială, care poate fi reglată la o viteză adecvată și care are o formă adaptată pentru a putea fi utilizată confortabil.

Capătul abraziv acoperă toată suprafața suportului, iar granulația de #80 este potrivită pentru îndepărtarea pielii îngroșate sau a durităților. Culoarea roz este una plăcută și feminină, care se potrivește perfect cu cele mai multe variații de nuanțe de oje pentru unghii, asigurând astfel un aspect armonios.

În general, utilizarea acestui produs trebuie să fie efectuată cu mare atenție și precauție, deoarece excesul de abraziune poate deteriora tegumentele sensibile ale pielii, conducând la inflamații și iritații. Este recomandat să utilizați acest accesoriu în ultimul rând, după ce ați înmuiat picioarele în apă caldă pentru a le îmbunătăți flexibilitatea și a reduce duritatea.

În concluzie, Kolpachki abraziva pentru pedichiură este un produs eficient și util atunci când vine vorba de îngrijirea picioarelor și menținerea acestora într-o stare bună de sănătate. Modelul de culoare roz cu granulație #80 poate fi o opțiune potrivită pentru femeile care caută un aspect plăcut și armonios pentru unghii și picioare.