Колпачки абразива для педикюра, 13*19 мм, #150, green 1 шт.

Codul produsului: 14683
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Îngrijirea picioarelor este la fel de importantă ca și îngrijirea mâinilor. Colțurile aspre, pielea uscată și unghia încarnată sunt doar câteva dintre problemele comune cu care se confruntă picioarele noastre. Din fericire, tehnologia modernă ne oferă multe opțiuni pentru a face pedichiura acasă, în mod eficient și cu un buget redus.

Unul dintre cele mai utile instrumente pentru pedichiură sunt колпачки абразива (capace abrazive) pentru freze electrice. Aceste capace abrazive se potrivesc cu majoritatea frezelor electrice și ajută la îndepărtarea pielii moarte, netezirea colțurilor aspre și îngrijirea unghiilor noastre de la picioare. Capacele sunt disponibile în diferite dimensiuni și niveluri de granulație, în funcție de nevoile tale specifice și preferințele personale. Astăzi, vom discuta despre unul dintre cele mai populare tipuri de колпачки абразива pentru picioare - 13*19 мм, #150, green 1 шт.

Capacele abrazive în formă de cilindru sunt perfecte pentru îngrijirea stratului gros de piele de pe călcâie și degetele de la picioare. Оneл are dimensiunea perfectă de 13*19 мм pentru a se potrivi tuturor tipurilor de unghii și pentru o manevrabilitate ușoară în timpul folosirii. Nivelul de granulație este de 150, ceea ce îl face ideal pentru îndepărtarea pielii dure și uterine de pe picioarele tale. De asemenea, culoarea verde vibranta face acest capac abraziv să fie usor de recunoscut și de utilizat.

Pentru a utiliza колпачки абразива, pur și simplu atașează-l la freza ta electrică și pornește-l. Folosește-capul abraziv pentru a netezi zonele dure și pentru a îndepărta pielea îngroșată a călcâielor și degetelor de la picioare. De asemenea, poate fi folosit pentru a modela și pentru a îngriji unghiile tale de la picioare. Asigură-te că folosești capace abrazive noi pentru fiecare utilizare și că nu îl folosești prea mult pentru a preveni iritațiile sau rănirea pielii.

În concluzie, колпачки абразива pentru picioare sunt instrumente utile și convenabile pentru îngrijirea picioarelor noastre acasă. 13*19 мм, #150, capacele verzi sunt ideale pentru îndepărtarea pielii moi și pentru netezirea unghiilor noastre de la picioare. Cu ajutorul acestor capace abrazive, vei putea păstra picioarele tale netede, moi și sănătoase fără a fi necesar să apelezi la saloanele de înfrumusețare costisitoare.