Фольга битое стекло Blue

Codul produsului: 14741
Soldul stocului: nu avem în stoc
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фольга битое стекло Blue este o folie decorative pentru unghii care poate transforma unghiile tale intr-un adevarat accesoriu de moda. Aceasta folie este disponibila intr-o nuanta de albastru intens, care face ca unghiile sa arate spectaculos si elegante.

Folia de transfer este foarte usor de utilizat - trebuie doar sa aplici folia pe unghia pregatita in prealabil si sa o presezi ferm pentru a o fixa. Folosind o lama de cutit sau o foarfeca speciala, trebuie sa taie folia de la baza unghiei si sa o indepartezi cu grija.

Cu aceasta folie decorativa, poti crea o multime de modele si culori diferite, folosind-o pentru a accentua designul unghiilor tale. De asemenea, aceasta folie de transfer poate fi utilizata si pentru alte proiecte de hobby si creativitate, cum ar fi decorarea sapunurilor sau a obiectelor de decor.

Фольга битое стекло Blue se poate combina cu alte accesorii precum pietre, sclipici sau autocolante decorative pentru a adauga un plus de personalitate si originalitate unghiilor tale. De asemenea, aceasta folie este rezistenta si nu se rupe usor, astfel incat design-urile tale vor ramane frumoase si stralucitoare mai mult timp.

In concluzie, Фольга битое стекло Blue este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa adauge un plus de frumusete si eleganta unghiilor sale. Ea este usor de aplicat si poate fi utilizata in multe moduri diferite pentru a crea design-uri unice si originale. Asadar, nu ezita sa incerci aceasta folie de transfer si sa iti transformi unghiile intr-un adevarat statement de moda!